De mooiste vakantieparken in Costa del Azahar

De Costa del Azahar ligt in het oosten van Spanje tussen de Costa Blanca en Costa Dorada. Het is de kustlijn van de provincies Castellón, Valencia en gedeeltelijk Alicante. Vanuit uw vakantiepark Costa del Azahar kunt u dit gebied vol contrasten ontdekken. Het binnenland is woest en het kustgebied is voorzien van veel groene oppervlaktes, olijf- en sinaasappelbomenplantages en redelijk rustige lange zandstranden. Costa del Azahar is een nog vrij onbekend gebied bij toeristen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken Costa del Azahar – Ervaar het echte Spaanse leven

Laat u verrassen door de Costa Del Azahar

Een aantal plaatsen die u zeker moet bezoeken zijn Peñíscola en Valencia. Peñíscola omdat het een prachtige oud centrum heeft waar u heerlijk doorheen kunt slenteren. Valencia is de moeite waard vanwege onder andere de moderne architectuur en vele bezienswaardigheden zoals La Lonja. Houdt u van wandelen? Wandel dan één van de routes in natuurgebied Sierra de Irta waar de geur van kruiden en bloemen u tegemoet komt.

Een vakantie met uw kinderen is altijd leuk maar de veiligheid is natuurlijk belangrijk. Aan de Costa del Azahar hoeft u zich geen zorgen te maken want de stranden lopen geleidelijk aan af. Door de aanwezigheid van een waterpark en attractiepark Port Aventura is de vakantie aan de Costa del Azahar voor uw kinderen compleet.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe