De mooiste vakantieparken in Hradec Králové (Koninginneburcht)

Hradec Králové betekent letterlijk vertaald Koninginneburcht, ligt in Tsjechië en is de hoofdstad van de gelijknamige regio Hradec Králové. Daarnaast is het ook de hoofdstad van Oost-Bohemen. Deze regio heeft veel mooie gevieden en is het hele jaar door een toeristische trekpleister. Vanuit een vakantiewoning of een vakantiehuis op een vakantiepark geniet u van de diverse faciliteiten. Wat dacht u van een zwembad, sportmogelijkheden, speeltuin en wellnessmogelijkheden?
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Hradec Králové (Koninginneburcht)

Tijdens een vakantie Tsjechië is het genieten voor jong en oud.


Op vakantie in Tsjechië

Vanuit een vakantiepark Hradec Králové bezoekt u natuurmonumenten als Trotina, Orlice en Sítovka. Tijdens uw vakantie Tsjechïe bezoekt u ook het familipretpark Tongo, het Archeopark van de oertijd en de spoorlijn in de tuin in Chlumec. Deze regio is ook een uitstekende uitvalsbasis voor een stedentrip. Een aanrader om vanuit uw vakantiepark Tsjechië te bezoeken is ook het reuzenaquarium en het Bonsaicentrum Libčany. U wilt uw hond mee nemen op vakantie? Dat kan! Er zijn diverse vakantieparken waar u uw viervoeter mee mag nemen. Zo hoeft u hem of haar dus nooit te missen tijdens uw vakantie.

Maar er is nog veel meer te doen tijdens uw vakantie Koninginneburcht. Een aanrader is het kasteel Hrádek u Nechanic en de galerie van de moderne kunst. Op de voorgevel van deze galerie zijn bronzen sculpturen door Ladislav Šaloun aangebracht. Hier kunt u genieten van een prachtig glas in lood en mooie stucwerkversieringen. Het gebied in de regio wordt voornamelijk gekenmerkt door twee rivieren, de Elbe en de Orlice. Tijdens een midweek of korte vakantie kunt u zich uitleven bij deze rivieren met diverse watersporten.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe