Vakantieparken op de Waddeneilanden - EuroRelais base64Hash Vakantieparken op de Waddeneilanden - EuroRelais

Vakantieparken op de Waddeneilanden

Waddeneilanden
Om het even wanneer
Gasten
Waddeneilanden
Om het even wanneer
Gasten
U wilt op vakantie naar de Waddeneilanden? Boek dan nu een midweek of een korte vakantie Waddeneilanden. Kies nu uw favoriete vakantiepark en boek direct uw vakantie naar de Wadden.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken op de Waddeneilanden: Beste aanbiedingen

Chalet Lauwersoog
29 nov. - 6 dec.
-47%
€94
€50 per nacht
Vakantiepark 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (4 beoordelingen)
Lauwersoog, De Marne, Nederland
Boek nu
Chalet Lauwersoog
1 dec. - 8 dec.
-45%
€96
€53 per nacht
Vakantiepark 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lauwersoog, De Marne, Nederland
Boek nu
Caravan Lauwersoog
29 nov. - 6 dec.
-43%
€70
€40 per nacht
Vakantiepark 31 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Lauwersoog, De Marne, Nederland
Boek nu
Bekijk alle deals

Of ga voor een vakantiepark Lauweroog, en ontdek zowel Schiermonnikoog als de omgeving van het Lauwersmeer. De Waddeneilanden zijn gelegen in de Noordzee, ten noorden van Nederland en Duitsland en ten westen van het Deense land. De bewoonde eilanden zijn Vlieland, Schiermonnikoog, Terschelling, Texel en Ameland. Er zijn ook drie onbewoonde eilanden, namelijk Noorderhaaks, Rottumerplaat en Rottumeroog. Bezoek deze eilanden tijdens een weekend weg op de Wadden.

Een lang weekend weg met de kinderen? De Waddeneilanden zijn hier uitstekend geschikt voor! Ga wadlopen of hutten bouwen in de bossen. De prachtige eilanden hebben alle vijf hun eigen karakter en charmes, maar overal vindt u strand, duinen, zee ruimte en rust. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen of uitwaaien op het strand. In de zomer kunt u op de wadden ook terecht voor een strandvakantie, koel lekker af in de zee: puur genieten vanuit uw vakantiepark op de Waddeneilanden!


Vakantiehuis op de Wadden

Op Ameland komt u tot rust en geniet u van de natuur, ook heeft Ameland een rijke historie waar de walvisvangst en koopvaardij centraal staat. Gezellige dorpjes als Hollum, Ballum en Nes zijn de moeite waard om een bezoekje aan te brengen, hier vindt u oude commandeurshuizen, karakteristieke boerderijen, talloze restaurants waar u lekker kunt eten, verblijf op een vakantiepark Ameland. Terschelling is het op een na grootste Waddeneiland, het heeft een oppervlakte van 11.000 hectare. Hiervan is 80% natuurgebied; Koosbosjes, Landerumerheide, de Noordvaarder, de Boschplaat en Koegelwieck. Ontdek deze plaatsen te voet, per fiets of per huifkar! Bezoek de 55 meter hoge vuurtoren de Brandaris tijdens uw weekend in Terschelling.

Het grootste Nederlandse Waddeneiland is Texel, bekend om schapen, vogels, veelzijdige natuur en vele recreatiemogelijkheden. Breng vanuit uw vakantiewoning op een vakantiepark in Texel een bezoek aan het Nationaal Park Duinen, hier vindt u een prachtig duinlandschap wat het resultaat is van een samenspel van klimaat, bodem, wind, water, planten, dieren en van de mens. Vlieland kenmerkt zich door het rustige karakter. Het eiland heeft slecht één dorp en het landschap van Vlieland bestaat uit bos, strand en duinen. Geniet hier van de schone lucht, prachtige natuur en ruimte.

Neem tijdens een weekend weg naar Vlieland ook gerust uw hond mee! Uw viervoeter zal hier een heerlijke tijd beleven. Bezoek de jachthaven, het havenplein, de historische gebouwen en neem plaats op een gezellig terras. Verblijf tijdens uw vakantie in Vlieland op een vakantiepark in Vlieland waar ook de kinderen van harte welkom zijn! In veelzijdig en prachtig Schiermonnikoog kunt u heerlijk ontspannen en diverse bezienswaardigheden bekijken; het schelpenmuseum, de Eendenkooi, het bunkermuseum en de bunker ‘Wasserman’ zijn hier voorbeelden van. Tijdens uw vakantie Schiermonnikoog zult u ogen te kort komen.

Vakantieparken op de Waddeneilanden: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag