Vakantieparken in Weserbergland - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Weserbergland - EuroRelais

Vakantieparken in Weserbergland

Weserbergland
Om het even wanneer
Gasten
Weserbergland
Om het even wanneer
Gasten
Tijdens een midweek Duitsland of korte vakantie Duitsland geniet u in het Weserbergland van glooiende heuvels, de rivier de Weser, kastelen, burchten en historische steden.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in Weserbergland: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Rott
4 jan. - 11 jan.
-24%
€77
€59 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (28 beoordelingen)
Rott, Extertal, Duitsland
Begin met boeken
Vakantiepark Rott
4 jan. - 11 jan.
-24%
€77
€59 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (29 beoordelingen)
Rott, Extertal, Duitsland
Begin met boeken
Vakantiepark Rott
26 okt. - 2 nov.
-23%
€117
€90 per nacht
Vakantiepark 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.4
"Goed" (37 beoordelingen)
Rott, Extertal, Duitsland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Vanuit uw vakantiehuis op een vakantiepark kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen, Nordic Walken en in de winter langlaufen. Ook een vakantie met de kinderen is hier prima mogelijk. Dit is het gebied waar sprookjes werkelijkheid worden.


Genieten in Weserbergland

Geniet hier van de beeldschone natuur in de natuurparken Solling-Vogler en Münden. In het park Solling vindt u kronkelende riviertjes die door groene dalen stromen. Hier zijn 16 routes voor mountainbikers uitgezet, zij kunnen hier dus hun hart ophalen. In de winter is dit gebied prima geschikt om te langlaufen en de kids kunnen hier lekker van de heuvels sleeën. Vanuit uw vakantiewoning Duitsland maakt in park Münden kennis met de rivier de Werra en de Weser. Hier kunt u diverse watersporten uitoefenen, geniet ook van de vele orchideeën. Neem uw hond mee en laat deze lekker rennen in het mooie boslandschap in het midden van het vakwerkstadje Hann.

Bezoek tijdens uw vakantie Weserbergland het kasteel van Doornroosje in Sababurg. Deze romantische ruïne laat u genieten van een mooie rozentuin, kasteeltoren en mooie planten en bloemen. Het Weserbergland staat bekend om de vele kastelen en burchten. Voorbeelden hiervan zijn Burcht Polle, Slot Corvey en Slot Bücleberg. Maak kennis met deze monumenten tijdens een weekend of korte vakantie Duitsland. Maak uw vakantie compleet en verblijf in een luxe vakantiewoning op een vakantiepark. Naast vakantieparken hebben wij ook een uitgebreid aanbod vakantiehuizen in Duitsland.

Vakantieparken in Weserbergland: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag