Vakantieparken in het Zwarte Woud – Gevarieerd vakantiegebied - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in het Zwarte Woud – Gevarieerd vakantiegebied - EuroRelais

Vakantieparken in het Zwarte Woud – Gevarieerd vakantiegebied

Zwarte Woud
Om het even wanneer
Gasten
Zwarte Woud
Om het even wanneer
Gasten
Het Zwarte Woud is niet alleen het meest bekendste vakantiegebied van Duitsland, maar ook het meest gevarieerde, ideaal om te bezoeken tijdens een korte vakantie of weekendje weg.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantieparken in het Zwarte Woud: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Schonach im Schwarzwald
29 jun. - 6 jul.
€63 per nacht
Vakantiepark 67 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.5
"Zeer goed" (36 beoordelingen)
Schonach im Schwarzwald, Schwarzwald-Baar-Kreis, Duitsland
Boek nu
Vakantiepark Tennenbronn
26 okt. - 2 nov.
-39%
€138
€85 per nacht
Vakantiepark 68 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (123 beoordelingen)
Tennenbronn, Schramberg, Duitsland
Boek nu
Vakantiepark Tennenbronn
26 okt. - 2 nov.
-38%
€110
€68 per nacht
Vakantiepark 42 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.0
"Goed" (52 beoordelingen)
Tennenbronn, Schramberg, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

De regio is gelegen in Zuid-West Duitsland, heeft een oppervlakte van 11400 km², is meer dan 200 kilometer lang en 60 meter breed. Meer dan de helft van het gebied bestaat uit het middelgebergte ‘Schwarzwald’, hierin vallen onder andere het Rheintal, das Gäu en Neckar. Hier ontdekt u de veelzijdigheid van de verschillende gebieden van het Zwarte Woud, ideaal voor een wandelvakantie.

Duitsland heeft diverse gebieden met vakantieparken, deze liggen bijvoorbeeld in Hunsrück, Saarland en het Teutoburgerwoud. Wilt u ontspannen? Bezoek dan de thermaal baden zoals de Badenweiler, Baden-Baden en Bad Wildbad en combineer met een vakantiepark in het Zwarte Woud. Nergens anders in het Duitse land vindt u zulke bronnen van zo’n hoge kwaliteit. De locatie bij de grens met Zwitserland en Frankrijk biedt u toegang tot gevarieerde landschapen en culturen.


Vakantie in het Zwarte Woud

Het Zwarte Woud is de geboorteplaats van de wintersport in centraal Europa. Bij Feldberg is de eerste skiclub opgericht en zijn de eerste houten ski’s gemaakt. Ook is hier de eerste skilift gebouwd. Vandaag de dag is het skigebied rondom de Feldberg het grootste skigebied naast de Alpen en heeft het diverse vakantiehuizen op een vakantiepark in het Zwarte Woud.

Met prachtige uitzichten, bossen, uitgestrekte bergvlaktes, mooie meren en valleien is het een uitstekende bestemming voor vakantiegangers met een hond. Geniet samen met hem of haar van de natuur en leef u lekker uit. Het Zwarte Woud is ook uitstekend geschikt voor een lang weekend of een midweek weg met de kinderen. Er zijn speciale recreatieprogramma’s voor families, speciale wandelroutes voor kinderwagens en kinderen, avontuurlijke trips naar kastelen en nog veel meer!

Vakantieparken in het Zwarte Woud: Ontdek meer topbestemmingen

image-tag