Vakantiepark Zwitserland - geniet van de rust - EuroRelais base64Hash Vakantiepark Zwitserland - geniet van de rust - EuroRelais

Vakantiepark Zwitserland - geniet van de rust

Zwitserland
Om het even wanneer
Gasten
Zwitserland
Om het even wanneer
Gasten
Zoekt u een bestemming voor een leuke vakantie op een vakantiepark? Dan liggen Frankrijk, België en Nederland misschien het meest voor de hand. Maar heeft u al eens gedacht aan bijvoorbeeld een chalet in Zwitserland? Zwitserland is niet alleen een bekende bestemming voor de wintersport, maar ook in de lente en de zomer is het er goed toeven. Ook voor uw wandelvakantie kunt u terecht op een vakantiepark in Zwitserland. Vanuit uw luxe chalet of bungalow kunt u alle kanten op.
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Vakantiepark Zwitserland: Beste aanbiedingen

Vakantiepark Vex
15 jun. - 22 jun.
€84 per nacht
Vakantiepark 59 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.6
"Ruim voldoende" (17 beoordelingen)
Vex, Hérens, Zwitserland
Boek nu
Vakantiepark Vercorin
7 sep. - 14 sep.
-79%
€200
€42 per nacht
Vakantiepark 21 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.3
"Goed" (128 beoordelingen)
Vercorin, Sierre, Zwitserland
Boek nu
Vakantiepark Saas-Balen
15 jun. - 22 jun.
-14%
€105
€90 per nacht
Vakantiepark 45 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (51 beoordelingen)
Saas-Balen, Visp, Zwitserland
Boek nu
Bekijk alle deals

Zoekt u een bestemming voor een leuke vakantie op een vakantiepark? Dan liggen Frankrijk, België en Nederland misschien het meest voor de hand. Maar heeft u al eens gedacht aan bijvoorbeeld een chalet in Zwitserland? Zwitserland is niet alleen een bekende bestemming voor de wintersport, maar ook in de lente en de zomer is het er goed toeven. Ook voor uw wandelvakantie kunt u terecht op een vakantiepark in Zwitserland. Vanuit uw luxe chalet of bungalow kunt u alle kanten op. U kunt er de hele dag prachtige wandelingen maken door de schitterende alpenweiden waar Zwitserland zo bekend om is. En natuurlijk mag de hond ook mee.

Wintersport Zwitserland

Zwitserland is een uitzonderlijke wintersportbestemming. Het land kent grote, mondaine skigebieden maar ook de kleinere skigebieden zijn zeker een bezoekje waard en doen qua voorkomen niet onder voor menig geliefd Oostenrijks skigebied. Vanaf uw vakantiepark in Zwitserland kunt u de pistes gemakkelijk bereiken. Bijvoorbeeld in de wintersportgebieden als Centraal-Zwitserland, Andermatt, Wallis en wat dacht u van de prachtige Berner Alpen?Plezier voor het hele gezin

Zwitserland is vanuit Nederland gemakkelijk met de auto te bereiken en daarom ook een uitgelezen bestemming voor een vakantie met kinderen. Op een vakantiepark in Zwitserland geniet u de hele familie van veel rust en ruimte. In de mooie omgeving kunt een ritje met ze maken in een van de vele kabelbanen. Een ritje om nooit te vergeten. ´s Avonds bezoekt u een restaurantje waar u op zijn Zwitsers gezellig met elkaar kunt racletten. De volgende dag kunt u een heerlijke wandeling gaan maken of een bezoekje brengen aan een van de prachtige oude dorpjes of stadjes die Zwitserland rijk is. In Zwitserland zult u lekker tot rust komen.

image-tag