Wintersportvakantie dicht bij huis - Boek bij EuroRelais - EuroRelais base64Hash Wintersportvakantie dicht bij huis - Boek bij EuroRelais - EuroRelais

Wintersportvakantie dicht bij huis - Boek bij EuroRelais

Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
U wilt op wintersport maar u heeft geen zin om vele kilometers af te leggen naar bijvoorbeeld Zwisterland of naar Oostenrijk? Boek dan uw wintersportvakantie dichter bij huis; er zijn meer mogelijkheden dan u denkt! Wat dacht u van een wintersportvakantie in het Duitse Willingen of Winterberg met een vakantiehuis Duitsland direct aan de piste. Of wordt het de Ardennen?
LEES VERDER »

Overige thema pagina's

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Maak uw keuze uit de vele wintersportbestemmingen dichtbij Nederland. De beste tijd om dichtbij huis op wintersportvakantie te gaan, zijn de maanden januari en de eerste helft van februari, deze maanden zijn het koudst en de kans op sneeuw is dan het grootst. Boek nu een vakantiewoning in de sneeuw en geniet van de wintersport.

Een vakantiehuis aan de piste

De beste wintersportmogelijkheden het dichtst bij huis liggen in heuvelland Sauerland, gelegen op een paar uur rijden van ons land. In deze regio ligt het bekende Winterberg, omgeven door heuvels en met een hoogte van meer dan 800 meter. Wordt het een vakantiehuis Winterberg of een vakantiewoning in Winterberg? De pistes variëren van eenvoudig tot middelzwaar, er is voor elk wat wils. Gedurende de wintermaanden garandeert Winterberg 80 dagen een sneeuwzeker gebied door het gebruik van sneeuwkanonnen. Een andere mogelijkheid in Sauerland is Willingen, de tweede grote wintersportplaats in deze regio. Dit gebied is wat kleiner en daardoor niet overvol, wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt. Het skigebied heeft eenvoudige maar ook middelzware afdelingen en veel gezellige vakantiewoningen Willingen. De Ardennen bieden ook prima wintersportmogelijkheden in de wintermaanden. U kunt kiezen uit een groot aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen. De afdalingen in dit gebied zijn voornamelijk interessant voor de beginner tot de iets gevorderde skiër. De plaatsen Lierneux (510 m), Elsenborn (650 m), Robertville (615 m) en Malmedy-Beverce (505 m) zijn populaire skigebieden in de Ardennen.

Wintersportvakantie dicht bij huis: Ontdek topbestemmingen

image-tag