base64Hash

Over EuroRelais

EuroRelais, een vakantieadres uit duizenden


EuroRelais is de grootste aanbieder van vakantieaccommodaties in Nederland, zowel van vakantiehuizen, appartementen als hotels. Op één website zijn meerdere door ons zorgvuldig uitgezochte internationaal gerenommeerde reisorganisaties verzameld. U hoeft niet verder te kijken, bij EuroRelais vindt u altijd wat u zoekt!


Breed aanbod

Bij EuroRelais vindt u de ideale accommodatie voor uw vakantie. Veel verschillende aanbieders zijn op één website verzameld en regelmatig worden er nieuwe aanbieders toegevoegd. Het aanbod is dus groot en wordt steeds groter.


Uniek

EuroRelais heeft niet alleen Nederlandse aanbieders, u vindt er ook veel aanbieders uit andere Europese landen. Daardoor is ons aanbod uniek: sommige aanbieders zijn in Nederland alleen bij ons te boeken.


Gemakkelijk

Met zo'n breed aanbod aan vakantieaccommodaties is het erg belangrijk dat u goed kunt zoeken. Dat kan bij EuroRelais. U kunt precies aangeven wat uw wensen zijn, zodat u het aanbod goed kunt vergelijken en uiteindelijke de voor u ideale vakantieaccommodatie vindt.


Betrouwbaar

EuroRelais is gecertificeerd door de Thuiswinkel organisatie. Jaarlijks wordt onze werkwijze gecontroleerd op conformiteit met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. Dat betekent dat u bij EuroRelais betrouwbaar en veilig online kunt winkelen. Alle op onze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie.


Contactgegevens Euro Relais

Tel: +31 (0) 20 718 37 29

E-mail: [email protected]


Postadres & Vestigingsadres:

Casamundo GmbH

Kingsfordweg 151

NL-043 GR Amsterdam

KvK nr: HRB102259

BTW nr: DE256521056

image-tag