Last minute aan zee - boek bij EuroRelais - EuroRelais base64Hash Last minute aan zee - boek bij EuroRelais - EuroRelais

Last minute aan zee - boek bij EuroRelais

Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
Wie vindt het nou niet fijn om op het laatste moment een vakantie naar de zon te boeken en even lekker te genieten van de zee en het strand? Last minute vakanties naar zee zijn niet voor niks mateloos populair. Bovendien hoeft het niet perse warm te zijn om te genieten aan het strand. Ook wanneer het frisser is kan het heerlijk zijn om een flinke wandeling langs het water te maken en eens even helemaal uit te waaien.
LEES VERDER »

Overige thema pagina's

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Last minute naar een eiland

Nergens vindt u meer zee om u heen dan wanneer u verblijft op een eiland. Wij zetten een aantal suggesties voor u op een rijtje. Op de Canarische eilanden is het bijna altijd lekker weer met temperaturen boven de 20 graden celcius. Tenerife en Gran Canaria zijn erg geliefd maar ook andere eilanden zoals Lanzarote zijn een geweldige bestemming voor u last minute vakantie aan zee . Ook op het bloemeneiland Madeira is de temperatuur vaak aangenaam. U kunt er ook heerlijke wandelingen maken langs de levada’s. En wat dacht u van het populaire Griekse eiland Kreta of een vakantiehuis op Alonissos? Naast grote kustplaatsen vindt u er nog vele authentieke dorpjes waar u last minute lekker kunt genieten in een van de vele tavernas aan de kust. De ultieme droomvakantie beleeft u wellicht tijdens een uw verblijf in een vakantiewoning op Sint Maarten of de Franse overzeese gebieden, zoals Martinique, Guadeloupe en La Reunion waar u kunt genieten van hagelwitte stranden en prachtig weer. Zoekt u het liever wat dichter bij huis? Dan biedt bijvoorbeeld een vakantiehuis op Vlieland een uitkomst, lekker genieten van de prachtige zandstranden en de knusse ambiance.

Last minute aan de kust

Aan de Spaanse kust kunt u lekker gaan relaxen aan een van de costas. Platja dÁro, Rosas en Blanes zijn een aantal geliefde plaatsjes aan de Costa Brava, wat ‘de woeste kust’ betekent. De Costa Blanca in het zuidoosten van Spanje heeft meer dan 200 kilometer kust met zandstranden. De stranden van Kroatië zijn door de jaren heen ook steeds populairder geworden. U vindt er woeste rotskusten met helderblauw water. Echt een paradijselijk plaatje! Een last minute aan zee op een van deze geweldige plekken is een gegarandeerd succes. En wilt u liever niet zo ver van huis? Maakt u zich niet druk. Ook de Nederlandse en Belgische kust kent vele gezellige badplaatsen waar u heerlijk kunt gaan genieten van de zee en het strand, bijvoorbeeld op een vakantiepark Noord-Beveland of een vakantiepark Vrouwenpolder in de provincie Zeeland.Of kies een keertje voor écht wat anders en boek een vakantiehuis in Noordoost Jutland, Denemarken.

Last minute aan zee: Ontdek topbestemmingen

image-tag