Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 43 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in België

Eventjes helemaal er tussen uit? Daarvoor hoeft u echt niet ver te gaan. Bij onze zuiderburen in België kunt u terecht voor een geweldige ontspannende vakantie. België kent vele sfeervolle steden die ideaal zijn voor het maken van een mini-stedentripje.

Eventjes helemaal er tussen uit? Daarvoor hoeft u echt niet ver te gaan. Bij onze zuiderburen in België kunt u terecht voor een geweldige ontspannende vakantie. België kent vele sfeervolle steden die ideaal zijn voor het maken van een mini-stedentripje. Wat dacht u van Antwerpen, Gent, Brugge en Brussel? Maar ook aan de Belgische kust en midden in de ongerepte natuur van de Ardennen is het genieten geblazen met een vakantiewoning of vakantiehuis België.

Last minute naar de Belgische Ardennen

Bij natuurliefhebbers zijn de Ardennen al jarenlang een favoriete bestemming. En dat is niet voor niets. Er lopen vele mooie fiets- en wandeltochten door deze heerlijke regio. De natuur is magnifiek mooi met beekjes, wilde rivieren, dichtbegroeide groene heuvels, ruige rotswanden en meer. Boek een last minute vakantiehuis België in (de buurt van) een leuk Ardens plaatsje zoals Spa, Durbuy of Malmedy, maar ook de bruisende stad Luik. Er zijn vele bezienswaardigheden zoals kastelen en burchten. En de weekmarkten in de Ardense stadjes zijn superleuk en sfeervol. De ideale plek om een lekker Belgisch worstje, kaasje of biertje te kopen.

Last minute naar de Belgische kust

De Belgische kust is geliefd bij Nederlanders en Belgen. Met haar mooie kustplaatsjes met hun mooie zandstranden en gezellige boulevards. Wij zetten er graag een paar voor u op een rijtje. Zeebrugge heeft een groot breed strand. In Knokke-Heist geniet u naast het strand ook van gastronomie en cultuur. De Haan heeft een prachtig zandstrand en u kunt er heerlijke wandelingen maken door de duinen. Het zeewater in de Belgische kustplaatsjes is ondiep, dus ideaal voor kinderen. Een last minute vakantiehuis België aan de kust is een geweldige keuze voor een weekendje weg.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe