Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 63 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Denemarken

Wilt u graag eens op vakantie naar het mooie Denemarken maar u weet nog niet wanneer? Dan is een last minute vakantie iets voor u! Denemarken ligt in het noorden van Europa en heeft als enige landgrens Duitsland maar het grenst ook aan de Noordzee en aan de Oostzee. Vanuit uw vakantiehuis maakt u kennis met dit mooie land waar ooit de Vikingen leefden. Wist u overigens dat Denemarken hoofdzakelijk bestaat uit een groot deel van Jutland en dat de eilanden Funen, Lolland en Seeland ook bij Denemarken horen?


Denemarken met het hele gezin

Denemarken is een van de meest kindvriendelijkste landen van Europa en daarom uitstekend geschikt voor een last minute vakantie met de kinderen. De kids kunnen het hele universum ontdekken in de hoofdstad Kopenhagen, het biedt een schat aan kinderbelevenissen. Vanuit uw vakantiehuis of chalet bezoekt u natuurlijk Legoland maar ook Tivoli Gardens, de Round Tower, het Experimentarium en het Open Air Museum zijn aanraders om eens te bezoeken.


Natuur in Denemarken

Als u een natuurliefhebber bent, zult u uw ogen uitkijken in Denemarken. Het heeft een lange kustlijn met mooie zandstranden, duinen, fjorden, meren en bossen. Wandel door een van de vele nationale parken en geniet van de gevarieerde landschappen van Denemarken. Vergeet tijdens uw last minute vakantie naar Denemarken vooral niet om een bezoek te brengen aan het kasteel Egeskov, het Vikingschipmuseum en het openluchtmuseum Den Gamble By.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe