Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 25 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Estland

Wilt u er last minute nog even lekker tussenuit naar Noordoost-Europa? Bekijkt u dan eens het aanbod vakantiehuizen in Estland. Estland heeft landgrenzen met onder meer Rusland, Letland en de golf van Finland en het ligt aan de Oostzee. Een vakantiehuis of vakantiewoning in Estland brengt u naar de hoofdstad, Tallinn. U waant zich in een sprookje als u door deze stad met middeleeuwse gebouwen wandelt. U vindt hier vele interessante bezienswaardigheden als het oude centrum dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Bezoekt u tijdens uw last minute vakantie in Estland ook het Vrijheidsplein en de Sint-Olafkerk uit 1267.


Vakantiehuis in Estland

Maar ook het oudste openluchtmuseum, Mõniste Vabaõhumuuseum, is een bezoek waard tijdens uw vakantie Estland. Op het terrein vindt u tien gebouwen die u terug brengen in de tijd en waar u ontdekt hoe men vroeger leefde. Als u met het gezin op vakantie bent, is een bezoek aan het Soomaa Rahvuspark een aanrader. Dit 390 km² tellende nationale park biedt ruimte aan zoogdieren als bruine beren, lynxen, wolven, bevers en wilde zwijnen.


Eilanden van Estland

Estland bestaat, naast het vasteland, uit nog ongeveer 1500 eilandjes waarvan de meeste onbewoond. Op de eilanden waar wel mensen wonen worden, wordt vaak op traditionele wijze geleefd. Vanuit uw vakantiehuis bezoekt u het eiland Muhu, dit eiland is onder andere bekend om de kaasfabriek en landgoed Pädeste Mõis. Het eiland Hiiumaa is het op één na oudste eiland dat bij Estland hoort en in de plaats Suuremõisa vindt u een landgoed dat dateert ui 1722. Een last minute vakantie naar Estland staat voor een adembenemende natuur en een interessante cultuur.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe