Last Minute Finland - EuroRelais base64Hash Last Minute Finland - EuroRelais

Last Minute Finland

Finland
Om het even wanneer
Gasten
Finland
Om het even wanneer
Gasten
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Last Minute Finland: Beste aanbiedingen

Huis Kittilä
€109 per nacht
Huis 62 m² ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (13 beoordelingen)
Kittilä, Tunturi Lapland, Finland
Begin met boeken
Huis Oulu
€148 per nacht
Huis 93 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Finland
Zeer populair
Begin met boeken
Huis Kuusamo
€75 per nacht
Huis 13 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (3 beoordelingen)
Kuusamo, Koillismaa, Finland
Zeer populair
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Geniet van een last minute vakantiehuis in Finland

Wilt u last minute op vakantie naar het ‘land van de duizend meren’? Bekijkt u dan het aanbod vakantiehuizen en vakantiewoningen in Finland. Finland is gelegen tussen Zweden, de Botnische Golf, Noorwegen en Rusland en het hoort bij de vijf grootste Europese landen. Tijdens uw vakantie Finland ontdekt u het opvallende landschap met 190.000 meertjes en 30.000 eilandjes.

Natuur in Finland

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen vanuit een chalet in Finland. Ruim 65% van het land is bedekt met bossen en er bestaat een groot verschil tussen de landschappen in het noorden en zuiden van het land. Een wandeling door het land neemt u mee langs glooiende landschappen naar hoge heuvels met uitgestrekte wouden. Ook ontdekt u tijdens uw last minute vakantie naar het Finse land het berggebied met de Haltiatunturi. Deze berg is met 1324 meter de hoogste berg van Finland en de top van de berg ligt maar 25 kilometer van de zee verwijderd.

Als u er graag op uit trekt tijdens uw welverdiende vakantie, bezoekt u dan vooral de hoofdstad Helsinki. Hier vindt u prachtige historische monumenten als imposante kerken en kathedralen. De Domkerk van Helsinki, het Senaatsplein, de Uspenski kathedraal en de Roihuvuori watertoren mogen niet op uw lijstje ontbreken. Als u last minute een gezinsvakantie wilt boeken, bekijkt u dan het aanbod vakantiehuizen en vakantiewoningen met kindvriendelijke faciliteiten. Als u uitstapjes met de kinderen wilt maken, dan zijn de Ähtäri Zoo, het Serena Water Park Espoo en Särkänniemi aanraders.

Last minute wintersport

Het is ook mogelijk om last minute op wintersportvakantie te gaan. Finland is naast het land van het Noorderlicht, ook een sneeuwzeker land. Wintersporten in Finland is een bijzondere ervaring en anders zoals u gewend bent in bijvoorbeeld de Alpen. Waar skiën in de meeste wintersportlanden op de eerste plaats komt, is dat in Finland toch echt het langlaufen. Maar u kunt meer ondernemen dan langlaufen of skiën. Wat dacht u vaneen tocht met sledehonden, een ebzoek aan een rendierenfarm en een tocht met een sneeuwscooter. Het is allemala mogelijk vanuit uw chalet of vakantiehuis in de sneeuw.

image-tag