Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 10 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Hongarije

Hongarije is een heerlijk vakantieland en een ideale bestemming voor een last minute vakantie. Geniet van uw welverdiende vakantie en maak kennis met het land van ze poesta’s, goulash en ontdek prachtige meren en kuuroorden waar u heerlijk kunt ontspannen. Het land geeft grenzen met onder meer Oostenrijk, Slowakije en Slovenië en heeft u veel te bieden tijdens uw last minute. Wat dacht u bijvoorbeeld van een de hoofdstad Boedapest. Hier brengt u beslist een bezoek aan het Koninklijk Paleis, de bruggen van Boedapest, het oudste deel van de stad Óbuda en de grotten van Boedapest. Maar vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning is het ook mogelijk om diverse musea, zoals het Spoorwegmuseum en het Terrorhaze museum, te bezoeken.


Hongarije aan het strand

Het prachtige Balatonmeer is een ideale plek als u heerlijk wilt afkoelen tijdens warme en zonnige dagen. Dit is het grootste meer van Midden- en West Europa en naast heerlijk zwemmen is het hier ook mogelijk om diverse watersporten te beoefenen. Aan de zuidoever van het meer vindt u gezellige toeristendorpen met talloze restaurants, bars, winkeltjes en prachtige vakantiehuizen waar het heerlijk toeven is. Als u tijdens uw last minute vakantie naar het zuiden Hongarije gaat, komt u terecht in een prachtige heuvellandschap met gezellige dorpjes met gastvrije mensen. Geniet hier van de traditionele Hongaarse keuken, cultuur wandel door de schitterende natuur.


Met het gezin op vakantie

Uw in Hongarije leidt u ook naar de Donau. Vanaf deze rivier heeft u een prachtig uitzicht op bijvoorbeeld de steile Gellerheuvel en de Kettingbrug. Zijn uw kinderen ook mee op vakantie? Brengt u dan een bezoek aan Park Varosliget; dit is de oudste dierentuin van het land en hier vindt u onder andere olifanten, apen, tijgers en krokodillen. De Children’s Train is een stoomtrein die wordt bestuurd door Hongaarse kinderen, onder toezicht van volwassenen en in Szentendre vindt u een Marsepeinmuseum.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe