Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 21 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Ierland

Vanuit Nederland is het maar een klein stukje reizen, u bent dus zo op uw last minute bestemming in Ierland! Ierland ligt ten westen van Engeland en een vakantiehuis of vakantiewoning in deze streek leidt u naar een gevarieerd landschap. Aan we westkust vindt u een prachtige kustlijn met indrukwekkende klippen en rotsformaties. Een last minute vakantiehuis in het binnenland leidt u naar een vlakker landschap met grote steden als Cork en de hoofdstad Dublin. Hoe dichter bij de kust, hoe heuvelachtiger het landschap zoals de Schotse highlands.


Genieten in Ierland

Tijdens uw vakantie Ierland maakt u beslist een uitstapje naar Dublin. Deze stad is de grootste van het land en staat vooral bekend vanwege de vele pubs met het kenmerkende zwarte Guinness. Deze pubs worden tot de beste ter wereld gerekend en een biertje drinken is hier dan ook een must. Maar er is meer te zien en te beleven, wat dacht u van de Dublin Bay. Deze baai ligt aan het centrum van de stad en deze baai heeft prachtige stranden verdeeld over een 10 kilometer brede inham. Een last minute Dublin geeft u ook de mogelijkheid om Millennium Spire, de beroemde Temple-Bar, het General Post Office en het Dublin Castle te bezichtigen. Overigens is deze veelzijdige stad ook een ideale bestemming voor een stredentip.


Vakantiehuis in Ierland

Als u graag nog meer van Ierland wilt zien, brengt u dan een bezoek aan de klippen van Moher. Deze klippen zijn acht kilometer lang en behoren tot de hoogste van Europa, de hoogste klif steekt meer dan tweehonderd meter boven de Atlantische Oceaan uit. En wat dacht u van een bezoek aan de de Wicklow Mountains, tijdens uw last minute vakantie naar het prachtige Ierland. Dit gebergte is een populaire outdoor bestemming met de 925 meter hoge Lugnaquilla berg. Hier kunt u heerlijk wandelen, door het gebergte lopen meerdere wandelpaden met het bekendste wandelpad de Wicklow Way.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe