Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 25 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Litouwen

Wilt u een last minute vakantie boeken maar u weet nog niet waar heen? Bekijkt u dan eens het aanbod vakantiehuizen in Litouwen. Litouwen ligt in het noorden van Europa aan de Oostzee en grenst onder meer aan Wit-Rusland, Letland en Polen. Geniet van een welverdiende, veelzijdige vakantie vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning in Letland.


Vakantie in Litouwem

Als u op vakantie bent in Litouwen, bezoekt u dan vooral de hoofdstad Vilnius. Het historische centrum van deze stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bekijk hier onder meer de St. Kazimero kerk, het Gediminas kasteel en in het KGB museum komt u meer te weten over de Sovjetgeschiedenis.

Maar ook een gezinsvakantie is prima mogelijk in Litouwen. U huurt dan een van onze kindvriendelijke vakantiehuizen en onderneemt een van de vele watersportactiviteiten als kanoën, vissen en kajakken. Andere aanraders zijn een bezoek aan het duivel museum, het Litouwse Zee museum en het poppentheater.


Uitstapjes in Litouwen

Een bezoek aan de oude stad, Trakai, mag zeker niet ontbreken tijdens uw last minute. De stad ligt aan de kust van het mooie Galvemeer en hier vindt u onder meer vele kerken en het Pensinsular Castle is een van de vele kastelen in Litouwen. Het kasteel ligt op een eilandje tussen het meer van Luka en het meer van Galve en het was in de 14e eeuw een van de belangrijkste verdedigingswerken voor Trakai en Vilnius. Vanuit uw vakantiehuis in Litouwen bezoekt u ook last minute het prachtige Trakai Historical National Park met 32 meren en prachtige flora en fauna.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe