Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 45 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Nederlandse Antillen

Wilt u op het laatste moment nog even lekker op vakantie? Wat dacht u van een last minute naar de Nederlandse Antillen? Beleef bijvoorbeeld de caribische sfeer vanuit een vakantiehuis in Kralingen, Bonaire.  U gaat hier genieten het heerlijke weer, witte zandstranden met een helderblauwe zee en een gastvrije bevolking. Vanuit uw vakantiehuis ontdekt u het natuurschoon en maakt u een fantastische reis door een zomers paradijs. Met het hele gezin last minute op vakantie?


Vakantie Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen bestaan uit de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao maar ook de eilanden Saba, St. Maarten en St. Eustatius horen er bij. Een last minute vakantie naar deze eilanden zijn niet voor niks populair: naast een prachtige natuur vindt u er een schitterende onderwaterwereld en een prachtige cultuur. Maar u vindt er ook talloze restaurantjes, terrasjes en een gevarieerd uitgaansleven. Liefhebbers van watersport kunnen op de Nederlandse Antillen hun hart ophalen; er is hier genoeg te beleven!


Last minute vakantie

Vanuit uw villa of vakantiehuis is een eilandtour iets dat u zeker niet mag missen. En wat dacht u van een bezoek aan het prachtige Willemstad. Dit is de hoofdstad van Curaçao en een belangrijk koloniaal erfgoed van Nederland. De eilanden hebben allemaal veel natuurparken, op deze natuurreservaten ontdekt u de mooiste flora en fauna. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Washington Slagbaai op Bonaire of de Christoffelberg op Curaçao, dit is met 375 meter het hoogste punt van het eiland.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe