Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 20 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Noorwegen

Geniet van een welverdiende last minute vakantie in het land van de Middernachtzon; Noorwegen. Noorwegen is gelegen in Noord-Europa en grenst onder meer aan Zweden, Finland en Rusland en is een heerlijk vakantieland. Geniet hier van een uitgestrekte kustlijn met indrukwekkende fjorden, eindelozen bossen en grillige gebergtes. Bekijk nu het het aanbod vakantiehuizen en vakantiewoningen en boek uw vakantie!


Bezoek Oslo

Uw vakantie in Noorwegen is niet compleet als u geen bezoek heeft gebracht aan hoofdstad Oslo. Hier bezoekt u Karls Johans gate, een boulevard met chique winkels, luxe hotels en toprestaurants. Brengt u vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning ook een bezoek aan het Nasjonalgalleriet museum, het Aker Brygge en de Vesting Akershus. En wat dacht u van Vigeland Park en het Munch Museum. Er is genoeg te doen in deze veelzijdige en indrukwekkende stad.


Last minute wintersport

Maar ook voor een wintersportvakantie zit u goed met een vakantiehuis of chalet in Noorwegen. Het land wordt steeds populairder als wintersportland en dat is niet voor niets. Het land is sneeuwzeker, het heeft een prachtige natuur en van Oslo tot hoog in het noorden vindt u talloze skigebieden. De grootste en meest bekende skigebieden van Noorwegen zijn onder meer: Skei, Hemsedal, Geilo en Halfell. Naast skiën kunt u ook andere dingen ondernemen, wat dacht u bijvoorbeeld van een tocht met een sneeuwscooter of een tocht met sledehongen. Maar ook heerlijke wandeltochten of paardrijtochten behoren tot de mogelijkheid. Met een last minute vakantie naar Noorwegen kunt u alle kanten op.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe