Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 10 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Polen

Als u graag op vakantie gaat naar Midden-Europa, dan is een last minute vakantie naar Polen misschien wel iets voor u. Polen grenst onder meer aan Slowakije en Tsjechië en is een land met vele mogelijkheden. Zo kunt u genieten aan de Baltische kust of Oostzee of cultuur snuiven in steden als Krakau en Warschau. Vanuit uw vakantiehuis maakt u kennis met de diverse regio’s en landschappen. Trek uw wandelschoenen aan voor een heerlijke wandeling en ga op ontdekkingstocht door de omgeving. Heeft u een hond en wilt u uw trouwe vriend graag meenemen? Er diverse last minute vakantiehuizen waar uw hond ook welkom is.


Vakantie in Polen

Als u er graag op uit trekt en wat van het land wilt zien, dan kunt u uw hart ophalen tijdens uw vakantie in Polen. Polen heeft 23 nationale parken en deze parken hebben een geheel eigen karakter. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de wandelende zandduinen, de oerbossen en wandelen door de veen- en moerasgebieden. Acht van deze nationale parken staan zelfs vermeld op de UNESCO Werelderfgoedlijst vanwege unieke flora en fauna. Ook staan er maar liefst 19 monumenten op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Voorbeelden hier van zijn het historische centrum van Torun en Zamosc en de 13e eeuwse zoutmijn in Wieliczka. Tijdens uw last minute vakantie in Polen is een bezoek aan het indrukwekkende voormalige concentratiekamp Auschwitz-Birkenau ook de moeite waard.


Wintersport in Polen

Maar ook een last minute wintersportvakantie is mogelijk in Polen. Skigebieden vindt u onder meer in het zuidwesten en zuiden van Polen, bekende plaatsen zijn Szklarska Porebva, Karpacz en Zakopane. U vindt hier pistes voor elk niveau, of u nu een beginnend skiër bent of juist gevorderd. Ook de kids kunnen er lekker skiën, er zijn speciale kinderpistes en kinderskischolen waar ze het skiën onder de knie kunnen krijgen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe