Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 22 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Slowakije

Als u houdt van een ongerepte natuur met oerbossen, prachtige flora en fauna en indrukwekkende berggebieden, dan is een last minute vakantiehuis in Slowakije iets voor u. Slowakije grenst aan onder meer Oostenrijk, Tsjechië en Hongarije en ligt in het midden van Europa. Uw last minute vakantie in dit veelzijdige vakantieland laat u genieten van watervallen, diepe ravijnen, nationale parken en 350 kilometer aan wandelroutes. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van alle rust en ruimte om u heen.


Wandelen in Slowakije

Het land heeft ook op cultureel en historisch gebied veel te bieden. Zo kunt u vanuit uw last minute vakantiehuis talloze burchten, kastelen, kerken en openluchtmusea bezichtigen. Maar vergeet vooral niet de Hoge Tatra te bezoeken, dit is een hooggebergte met talloze watervallen, meren en grotten. U vindt hier lange wandel- en fietsroutes van diverse moeilijkheidsniveaus. In de winter kunt u er terecht voor een last minute wintersportvakantie. In het Slowaaks Paradijs ontdekt u ravijnen, steile bergwanden en zelfs een ijsgrot.


Vakantie in Slowakije

Maakt u graag uitstapjes tijdens uw last minute vakantie? Gaat u dan eens naar het kasteelcomplex Spišský hrad. Dit is het grootste van Midden-Europa en de oudste delen van dit kasteel dateren uit de elfde en twaalfde eeuw. Een andere aanrader is een bezoek aan de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Hier bezoekt u onder meer de burcht Bratislavský hrad, de brug Grassalkovichov Palác, plein Hlavné námestie en het Dinopark. Het Dinopark is een kleine dierentuin, leuk voor de kinderen, waar vele dinosaurus beelden staan maar ook een kleine zevenhonderd zoogdieren, veertig reptielen en tweehonderd vogels te vinden zijn.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe