Last minute stedentrips - bij EuroRelais - EuroRelais base64Hash Last minute stedentrips - bij EuroRelais - EuroRelais

Last minute stedentrips - bij EuroRelais

Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Nederland
Om het even wanneer
Gasten
Wat is er nu leuker dan samen met uw broer, zus, vriendinnen, vrienden of iemand anders die u nabij staat een last minute stedentrip te maken naar een van de vele geweldige steden van Europa? Ga samen lekker cultuur snuiven, terrasjes pikken of een weekendje ongegeneerd shoppen. Een last minute stedentrip is bovendien een superleuke verrassing voor een weekendje weg.
LEES VERDER »

Overige thema pagina's

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Last minute stedentrips Spanje

Door heel Europa zijn er veel geweldige bestemmingen voor het maken van stedentrips. Graag voorzien wij u van een aantal suggesties zoals bijvoorbeeld de Spaanse hoofdstad Barcelona. Barcelona staat bol van de cultuur en bovendien is het er meestal lekker weer. Een aantal voorbeelden van bezienswaardigheden in Barcelona: de beroemde boulevard, La Rambla. Het oudste deel van de stad, Barri Gotic. Maar natuurlijk ook al de geweldige bouwwerken van de wereldberoemde architect Gaudi met als klap op de vuurpijl de indrukwekkende Sagrada Família. Andere leuke Spaanse steden zijn Sevilla, Valencia, Madrid en Girona.

Last minute stedentrips Italië

In Italië liggen ook een aantal geweldige last minute bestemmingen zoals fashionhoofdstad Milaan, of het enorme ‘openluchtmuseum’ Rome. In het Colosseum kunt u zich een voorstelling maken van hoe de Romeinen zich in vroegere tijden vermaakten. Zeker zo indrukwekkend als het Colosseum zijn de ruïnes van het Forum Romanum. Andere veel bezochte plekken zijn Vaticaanstad en de Trevi Fontein. Wandel door deze overweldigende stad langs paleizen, musea en schitterende pleinen. U zult uw ogen uitkijken. Naast Rome en Milaan zijn ook Napels, Pisa, Venetië, Bologna en Genua hele mooie steden voor een stedentrip Italië.

Last minute stedentrips in Europa

In ieder Europees land zijn er wel bijzondere steden te vinden. Wat dacht u van Londen, Parijs, Kopenhagen, Praag, Berlijn, Edinburgh, een vakantiehuis in het romantische Lissabon, Aachen of Stockholm. Of ontdek de highlight van Oost-Europe en boekt een vakantiehuis in Vilnius, Litouwen. Last minute stedentrips kunt u overal heen boeken, zelfs naar ons eigen Amsterdam. Toch wel een klein beetje buitenland ervaren? Denk dan aan een vakantiepark Brussel en ontdek deze internationale stad. Ga dus snel op zoek naar de stad die bij u past en geniet last minute van een vakantie vol cultuur en meer. Als uw voorkeur uit gaat naar een stedentrip buiten Europa, bekijkt u dan eens het aanbod stedentrips in de USA.

Last minute stedentrips: Ontdek topbestemmingen

image-tag