Last minute wandelvakanties - Boek bij EuroRelais - EuroRelais base64Hash Last minute wandelvakanties - Boek bij EuroRelais - EuroRelais

Last minute wandelvakanties - Boek bij EuroRelais

Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
Wereldwijd
Om het even wanneer
Gasten
Heerlijk wandelen langs het strand, door het bos of door de vrije natuur. Met een last minute wandelvakantie kunt u alle kanten op. Wandelen kan overal, het is gezond en nog een leuke bijkomstigheid: het kost niks! Met een vakantiehuis op een luxe vakantiewoning op een vakantiepark maakt u uw wandelvakantie helemaal compleet.
LEES VERDER »

Overige thema pagina's

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Heerlijk wandelen langs het strand, door het bos of door de vrije natuur. Met een last minute wandelvakantie kunt u alle kanten op. Wandelen kan overal, het is gezond en nog een leuke bijkomstigheid: het kost niks! Met een vakantiehuis op een luxe vakantiewoning op een vakantiepark maakt u uw wandelvakantie helemaal compleet. Heerlijk wandelen langs het strand, door het bos of door de vrije natuur. Met een last minute wandelvakantie kunt u alle kanten op. Wandelen kan overal, het is gezond en nog een leuke bijkomstigheid: het kost niks! Met een vakantiehuis op een luxe vakantiewoning op een vakantiepark maakt u uw wandelvakantie helemaal compleet. Of u nu gaat wandelen in Frankrijk of bijvoorbeeld in Duitsland, maak kennis met een nieuwe omgeving, cultuur en natuur.

Er lekker even tussen uit

Op het laatste moment besluit u om op vakantie te gaan, pak uw wandelschoenen, Nordic Walking stokken en boek een last minute wandelvakantie. Of u nu alleen gaat wandelen, met vrienden of misschien wel met de hele familie, na een dagtochtje komt u tot rust in een vakantiehuis of gezellig chalet. Een land waar u heerlijk kunt wandelen is Nederland, in dit land vindt u ruim 4500 wandelroutes die u langs mooie en indrukwekkende bezienswaardigheden leiden. Onderweg ontdekt u prachtige flora en fauna en komt u heerlijk tot rust. Heb bijvoorbeeld keuze uit een ruim aanbod aan wandelpaden tijdens een verblijf op een vakantiepark Hoenderloo of een vakantiepark Epe. Of geniet van het Friessche landschap vanuit een vakantiepark Appelscha. Met een last minute vakantiehuis in België wandelt u door het mooie Vlaanderen, volgt u het spoor van de vos en wandelt u langs prachtig Belgisch erfgoed. Als u van een wandeling in de zon houdt van aangename temperaturen dan is een wandelvakantie in een land als Spanje of Italië beslist iets voor u. Deze landen zijn prima geschikt voor zowel voor de beginnend wandelaar als voor een meer gevorderde wandelaar. Wandel hier door de bergen, langs rivieren en bezoek diverse natuurparken. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuis in Siena, vanuit hier kunt u prachtige wandelingen maken door het Amiata gebied of de beroemde Chianti wijnstreek. Gedurende de koudere maanden kunt u ook kiezen voor winterwandelingen rondom de Wolfgansee, huur een vakantiehuis in Abersee en zet gelijk de leukste routes uit! Daarnaast is een vakantiewoning in de graafschap Waterfort in Ierland een leuke optie waar u misschien niet gelijk aan dacht.

Last minute wandelvakanties: Ontdek topbestemmingen

image-tag