Boek úw last minute vakantiehuis hier! Vanaf € 10 /dag

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Geniet van een last minute vakantiehuis in Zweden

Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland en het grenst aan Noorwegen maar ook aan Finland. De kustlijn van Zweden is meer dan 14.000 kilometer lang en ook de eilanden Gotland en Öland behoren tot Zweden. Een last minute vakantie naar Zweden is niet compleet als u niet in de hoofdstad Stockholm bent geweest. Deze stad wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd en bezit talloze bezienswaardigheden. Brengt u hier vooral een bezoek aan het oude centrum Gamla Stan, het Stadhuis van Stockholm, het Skansen Openluchtmuseum en de Vikingstad Birka.


Vakantie in Zweden

Tijdens uw welverdiende last minute vakantie in een gezellig vakantiehuis of knus chalet ontdekt u de prachtige natuur. In het noorden vindt u een wildernis met schuimende rivieren en hoogvlakten in Zweeds Lapland. Het zuiden bezit golvende vlaktes en eindelozen stranden terwijl het oosten een kustlijn heeft met magische archipels. Het westen tot slot heeft prachtige en reusachtige meren. Maar welke regio u ook kiest in Zweden, vanuit uw vakantiewoning ontdekt u zelf last minute hoe divers Zweden is.


Met het gezin naar Zweden

U hoeft zich geen moment te vervelen wanneer u op vakantie bent in Zweden. Zo kunt u er uiteraard heerlijk wandelen maar ook vissen, vlotvaren, paardrijden, kanoën en kajakken. Het is ook mogelijk om een last minute wintersportvakantie naar Zweden te boeken. Skiën kunt u onder andere in Åre, dit is het grootste skigebied van Scandinavië en heeft 103 afdalingen, 100 km aan pistes en de hoogte ligt tussen de 380 en 1274 meter. Maar u kunt ook prima terecht in Idra fjällm Säfsen, Orsa en Kläppen. Bent u met de kinderen op vakantie? Zij zullen zich geen moment vervelen in de sneeuw. Er zijn speciale kinderpistes met uitstekende begeleiding maar ook leuke themaparken met slederennen en schatzoeken. Voor de iets grotere kinderen n volwassen is het mogelijk om mee te gaan op een avontuurlijke sneeuwscootersafari.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe