Stedentrip Londen – boek direct bij EuroRelais

Een weekendje Londen is perfect om even te ontsnappen van uw alledaagse leven. Londen is zowel de hoofdstad van de provincie Engeland als die van het Verenigd Koninkrijk.

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Een weekendje Londen is perfect om even te ontsnappen van uw alledaagse leven. Londen is zowel de hoofdstad van de provincie Engeland als die van het Verenigd Koninkrijk. De stad is gemakkelijk te bereiken en de reistijd vanaf Nederland is relatief kort, binnen een paar uur bent u in het centrum van Londen. Een stedentrip Londen biedt u de mogelijkheid om de bekende hoogtepunten zoals de Big Ben, the Buckingham Palace en de Londen Eye te ontdekken. Deze attracties zijn allen op korte afstand van elkaar gelegen, waardoor u veel kunt zien in een korte tijd. U kunt gemakkelijk met de ondergrondse metro naar de verschillende wijken of gebruik maken van de typische zwarte taxi’s of rode bussen die u naar de leukste stukjes van deze wereldstad brengen. Naast de echte highlights, zijn de prachtige historische gebouwen en wereldberoemde musea zoals het Britisch Museum of de Tate Gallery ook zeker een bezoekje waard.

Ook de winkelliefhebber kan zijn hard ophalen, want u vind hier een grote variatie in winkelaanbod. Dus mocht u op zoek zijn naar iets speciaals dan zult u tijdens een Stedentrip in Londen zeker slagen! Het exclusieve warenhuis Harrods is naast het feit dat het vooral een leuke bezienswaardigheid is, ook de plek om te snuffelen tussen unieke en bijzonder luxe producten. Covent Garden, met zijn overdekte markt, en Borought Market zijn meer toegankelijk en met name een aanrader vanwege de gezellige sfeer die hier hangt. Mocht u trek hebben gekregen na een dagje winkelen, dan kunt u de typisch Britse Chips and Fish proberen, een kleine snack waar de Londenaren dop zijn! Later op de avond vind u de gezelligheid in één van de vele pubs in het centrum of bestaat de mogelijkheid om een voorstelling te bekijken in één van de vele theaters, waardoor het u het meeste haalt uit uw weekendje Londen.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe