Stedentrip in Praag – Boek online bij EuroRelais

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en wordt als een van de mooiste steden van Europa gezien.

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Praag is de hoofdstad van Tsjechië en wordt als een van de mooiste steden van Europa gezien. Na Londen, Parijs, Rome, Madrid en Berlijn staat Praag op nummer zes van de lijst met meest bezochte steden van Europa en is daarom een echte aanrader voor een Stedentrip Praag. Het heeft daarom niet voor niets de bijnaam ‘Gouden stad’ en staat onder bescherming van de UNESCO. De stad is gelegen aan de rivier de Moldau. Deze rivier scheidt de stad in twee delen en wordt via de Karelsbrug, de oudste brug over de Moldoau, met elkaar verbonden. De brug biedt naast een fascinerend beeld over de stad ook een heleboel entertainment. Zo zijn er straatmuzikanten, kunstschilders en artiesten die u graag vermaken. Tijdens een weekendje Praag is een wandeling over de Karelsbrug dan ook zeker de moeite waard. Daarnaast is het oude stadsplein ‘Old Town Square’ ook een van de hoogtepunten tijdens uw een Stedentrip in Praag. De grote oude Astronomische klok van het stadhuis trekt bezoekers van over de hele wereld. Ieder uur bevindt zich hier een compleet schouwspel met bewegende figuren. Verder zijn er verschillende interessante bouwwerken te vinden, zoals de Týnkerk, dat in de avond prachtig verlicht wordt, de witte Sint-Nicolaaskerk en het Storch Huis op nummer 16. Ook deze zijn een bezoek waard tijdens uw een Stedentrip Praag..

Een een stedentrip Praag biedt voor ieder wat wils. Wanneer u een middagje wilt winkelen, neem dan een kijkje in de autovrije winkelstraat Příkopě. Voor wat meer exclusiviteit en de bekende merken als Prada en Louis Vuitton bent u in de Joodse wijk Jodesov aan het goede adres. Vergeet tijdens uw stedentrip Praag ook niet een van de winkels binnen te lopen met typische Tsjechische producten zoals kristal en Slivovitsj. Daarnaast zijn er vele terrassen te vinden waar u kunt genieten van een typisch Praagse lunch of een heerlijk Tsjechisch biertje. Voor de avond zijn er tal van kroegen en wijnbars te vinden in een van de kleine straatjes of bruisende pleinen. Dit maakt uw een weekendje Praag helemaal compleet.

cm_spa_components_messages_oil_ko: title
Eurorelais maakt gebruik van cookies voor technische-, analytische en marketingdoeleinden. Door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in. Meer informatie, zoals mogelijkheden tot het terugtrekken van uw instemming, vindt u hier.
Ok, ik stem toe