Vakantieparken in Mol - EuroRelais base64Hash Vakantieparken in Mol - EuroRelais

Vakantieparken in Mol

Mol
Om het even wanneer
Gasten
Mol
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Mol

Chalet Mol
16 nov. - 23 nov.
-75%
€347
€88 per nacht
Chalet 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Mol, Antwerpen, België
Boek nu
Chalet Mol
16 nov. - 23 nov.
-69%
€308
€95 per nacht
Chalet 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Mol, Antwerpen, België
Boek nu
Chalet Mol
16 nov. - 23 nov.
-75%
€428
€107 per nacht
Chalet 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Mol, Antwerpen, België
Boek nu
Bekijk alle deals

Mol ligt in het noordoosten van de Belgische provincie Antwerpen en is een gemeente met ruim 34.5000 inwoners. Vanuit uw vakantiepark Mol ontdekt u wat er in deze regio te beleven is, en dat is meer dan u denkt! Zo kunt u onder andere een bezoek brengen aan de Abdij van Postel, het Jakob Smitsmuseum, de Sint-Willibrorduskapel en de molen van Ezaart. Geniet van uw vakantie in Belgie en huur vandaag nog een vakantiehuis op een vakantiepark in Mol.

Een vakantie in Mol is ideaal voor een gezinsvakantie. Vanuit uw vakantiepark met kindvriendelijke faciliteiten zoals een speeltuin, zwembad en animatieclub laat u ze genieten van allerlei leuken dingen als het Familiestrand. Dit familiestrand is ideaal voor een vakantie aan het water en is gelegen in een prachtige natuur. U kunt hier heerlijk zwemmen en vissen, deze plas is ontstaan door de winning van spriet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Geniet van een vakantie in Belgie!


Sportieve vakantie in Belgie

Ook liefhebbers van een actieve en sportieve vakantie zitten goed in Mol. Tijdens uw midweek, korte vakantie of lang weekend Mol gaat u minigolfen, karten, skaten, bowlen, tennissen en paardrijden. Watersport is ook mogelijk tijdens uw vakantie in Mol; u kunt er roeien, waterfietsen, zeilen, kajakken, waterskiën en duiken. Natuurlijk kunt ook heerlijk wandelen door de natuur. Er zijn diverse wandelroutes voor u uitgestippeld en in 2004 kreeg de gemeente Mol zelfs de titel ‘Wandelgemeente van het jaar’. Er zijn ook speciale rolstoelvriendelijke paden waar rolstoelgebruikers, eventueel onder begeleiding, een wandeling kunnen maken in een veilige en rustige omgeving. Na een tocht door de natuur kunt u heerlijk ontspannen in een vakantiepark Mol.

Uw hond mee op vakantie? Dat kan! Diverse parken bieden u faciliteiten voor uw huisdier, zo hoeft u hem of haar niet te missen terwijl u geniet van uw vakantie in België.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag