Mijn voorkeuren
Bungalow in Westerlo - EuroRelais base64Hash Bungalow in Westerlo - EuroRelais

Bungalow in Westerlo

Westerlo
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Westerlo

Huis Westerlo
2 mrt. - 9 mrt.
-39%
€96
€59 per nacht
Huis ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Westerlo, Antwerpen, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Westerlo
12 jan. - 19 jan.
-35%
€85
€55 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Westerlo, Antwerpen, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Westerlo
12 apr. - 19 apr.
€75 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Westerlo, Antwerpen, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

U wilt een lekker weekend weg of genieten van een korte vakantie in België. Breng dan eens een bezoek aan Westerlo, een gemeente in de provincie Antwerpen. Een bungalow Westerlo is het ideale vertrekpunt voor uw vakantie in de ‘Parel van de Kempen’. Westerlo ligt aan de rivier de Grote Nete en is omringd door een groen gebied van bossen en weiden. Maak kennis met deze mooie natuur, pittoreske dorpjes en historische bezienswaardigheden.

Westerlo vormt gezamenlijk met vijf andere gemeenten het gebied de Merode; een verassend prachtig en divers natuurgebied en een van de grootste groengebieden van Vlaanderen. Ontdek het zelf tijdens een midweek en verblijf in een mooie bungalow Westerlo. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en andere sporten als paardrijden, kanoën uitoefenen. Ontdek eeuwenoude abdijen, pittoreske dorpjes en culinaire streekgebonden hoogstandjes.


Op vakantie in Westerlo

Een vakantie met de kinderen is ook prima mogelijk in Westerlo. Neem ze mee naar het sprookjesbos voor een gezellige picknick en laat ze ravotten in de speeltuin in het Boswachtershuis. In het Streekmuseum van de Zuiderkempen leren ze bijvoorbeeld hoe een klas er vroeger uit zag en wat er werd verkocht in een kruidenierswinkeltje. Ook bestaat de mogelijkheid om op stap te gaan met Stabbel. Stappel neemt de kinderen mee voor een wandeling van 5,5 km in de bossen, onderweg zijn er leuke spelletjes en opdrachten. Na een dag spelen keert uw gezin voldaan terug naar uw bungalow in de bossen.

Wilt u tijdens uw vakantie België ook musea bezoeken? Dat kan! In Westerlo zijn diverse musea, als het da Vincimuseum. Hier hangt ‘het Laatste Avondmaal’ Dit schilderij is de meest getrouwe replica van de muurschildering die Leonoardo da Vinci tussen 1495 en 1498 schilderde. Vanuit uw knusse bungalow brengt u ook een bezoek aan het Draaiorgelmuseum. Hier kunt u draaiorgeltjes, straat-, kermis-, en dansorgels bewonderen. Ga terug in de tijd en geniet van unieke orgelgeluiden.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag