Vakantiehuis Leuven - geniet van het Belgische leven - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Leuven - geniet van het Belgische leven - EuroRelais

Vakantiehuis Leuven - geniet van het Belgische leven

Leuven
Om het even wanneer
Gasten
Leuven
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Leuven

Huis Leuven
11 nov. - 18 nov.
-47%
€186
€98 per nacht
Huis 200 m² ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.4
"Goed" (95 beoordelingen)
Leuven, Vlaams-Brabant, België
Gratis annulering
Begin met boeken
Accommodatie Leuven
27 apr. - 4 mei
€130 per nacht
Accommodatie 60 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.9
"Uitstekend" (15 beoordelingen)
Leuven, Vlaams-Brabant, België
Begin met boeken
Privé kamer Leuven
€33 per nacht
Privé kamer 25 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Leuven, Vlaams-Brabant, België
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een vakantie dicht bij huis kunt u goed doorbrengen in een vakantiehuis in Leuven. Één bezoek zal niet volstaan om de stad helemaal te leren kennen, maar u kunt uw tijd goed besteden hier, hoe u maar wilt. Leuven is een stad gelegen aan de rivier de Dijle in de provincie Vlaams-Brabant, België. De stad heeft ongeveer 100.000 inwoners en staat bekend als uitgaansstad, vanwege de vele studenten die hier wonen. Veel cafés zijn er in de stad te vinden waar u de avond kunt doorbrengen.

Leuven verkennen

Leuven heeft veel meer bezienswaardigheden dan u misschien zou verwachten. Met een vakantiewoning in Leuven kan u zelf op pad gaan en besluiten wat u die dag wilt gaan zien. De oudste botanische tuin van België bevindt zich in Leuven. Deze staat ook wel bekend als de Kruidtuin. Hier vindt u tropische en subtropische planten, alsook kruiden, kruidachtige planten en water- en kuipplanten. De historische wijk Het Groot Begijnhof is iets waar u gemakkelijk van uw vakantiewoning in Leuven naartoe kan lopen. Dit stukje Leuven staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst. Hier woonden vroeger meer dan 300 begijnen. Wandel door de kleine straten en parken. Alles ziet eruit alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Leuven heeft bovendien een van de bekendste gotische stadhuizen ter wereld. Deze moet u zeker gezien hebben tijdens uw verblijf in uw vakantiewoning in Leuven. De eerste steen werd in 1439 gelegd en de bouw duurde dertig jaar. Het stadhuis bestaat uit drie verdiepingen. In de nissen tussen de vensters staan beelden van allerlei personen: geleerden, kunstenaars, patroonheiligen, etc.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag