De mooiste vakantiehuizen in Limburg, België - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen in Limburg, België - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Limburg, België

Limburg
Om het even wanneer
Gasten
Limburg
Om het even wanneer
Gasten
Wie van ongerepte natuur en charmante gastvrijheid houdt, moet zeker eens overwegen om een vakantiehuis Limburg te boeken, want net dat zijn de twee dingen die het Belgische Limburgs het meest kenmerken. Limburg is een van de tien Belgische provincies, met Hasselt als provinciehoofdstad. De provincie grenst aan de andere Belgische provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Luik, zowel als aan Nederland en Duitsland.

Populaire regio's en steden in Belgisch-Limburg

Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Belgisch-Limburg

Huis Zutendaal
11 jan. - 18 jan.
-39%
€92
€56 per nacht
Huis 22 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Zutendaal, Limburg, België
Begin met boeken
Chalet Zutendaal
16 nov. - 23 nov.
-58%
€182
€77 per nacht
Chalet 48 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
5.0
"Uitstekend" (1 beoordeling)
Zutendaal, Limburg, België
Begin met boeken
Chalet Zutendaal
19 apr. - 26 apr.
-60%
€167
€68 per nacht
Chalet ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (3 beoordelingen)
Zutendaal, Limburg, België
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Limburg

In Limburg wordt uitsluitend Nederlands gesproken, zij het met een aparte – maar zeer charmante – tongval en met hier en daar wat invloeden van het Duits.

De bloesemstreek

Wie vakantiehuizen Limburg boekt, ontsnapt niet aan de fruitcultuur die zo typisch is voor dit oostelijke stukje Belgie. Appels, peren en kersen... Dat zijn de fruitsoorten die je hier zoal aantreft en waar de Limburgers o-zo-trots op zijn. En terecht! Wie de Belgische fruitcultuur beter wil leren kennen, moet zeker Sint-Truiden in de zogeheten bloesemstreek eens bezoeken. Hier kunt u naar hartelust wandelen en fietsen, langs de daarvoor voorziene bloesemroutes.

Cultuur en shopping

Bent u na al dat wandelen toe aan een beetje cultuur, dan is het zeker geen slecht idee om eens een bezoekje te brengen aan het Kasteel van Rullingen, dat in de stad Borgloon ligt. En wie meer van shoppen dan van cultuur houdt, moet zeker eens naar Maasmechelen, waar u ook op regenachtige dagen gezellig kunt winkelen in Maasmechelen Village, het bekendste shoppingcenter van de streek. Al die beziens- en bezoekwaardigheden liggen op een boogscheut van uw vakantiewoning Limburg... En wie genoeg heeft van de Limburgse vlaktes rijdt gewoon een paar tientallen kilometers verder naar de Belgische of Franse Ardennen. Dat is een van de vele voordelen die het kleine Belgie te bieden heeft!

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag