Vakantiehuis Hasselt – Hoofdstad van de smaak - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Hasselt – Hoofdstad van de smaak - EuroRelais

Vakantiehuis Hasselt – Hoofdstad van de smaak

Hasselt
Om het even wanneer
Gasten
Hasselt
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Hasselt

Chalet Hasselt
8 nov. - 15 nov.
-71%
€186
€54 per nacht
Chalet 43 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Hasselt, Limburg, België
Boek nu
Villa Hasselt
6 jan. - 13 jan.
-72%
€303
€84 per nacht
Villa 135 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Hasselt, Limburg, België
Boek nu
Bungalow Hasselt
6 jan. - 13 jan.
-70%
€232
€69 per nacht
Bungalow 108 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Hasselt, Limburg, België
Boek nu
Bekijk alle deals

In het noorden van België ligt Hasselt, de hoofdstad van de provincie Limburg, in Vlaanderen. Gelegen aan de rivier de Demer en het Albertkanaal biedt de stad talrijke vakantiehuizen Hasselt aan. De stad probeert met het Spartacusplan het openbaar vervoer in Belgisch-Limburg te verbeteren; een onderdeel van dit plan is de sneltramverbinding Hasselt-Maastricht. De stad doet zijn bijnaam eer aan met de smaakroute die u kunt volgen. Die brengt u langs verschillende unieke adresjes waar u allerlei heerlijke gerechten kunt proeven.

Bezienswaardigheden

Vanuit uw vakantiewoning Hasselt kunt u alle kanten op. Museumliefhebbers kunnen het beroemde Jenevermuseum bewonderen, wandelaars kunnen zich een dag vermaken in het Park Natuur & Cultuur of in het Domein Kiewit, dat wel 100 hectare groot is. Ook voor jonge kinderen zijn er genoeg activiteiten. Zo is er een luisterroute die je meeneemt door heel Hasselt en waarbij je onderweg opdrachten uitvoert om te ontdekken wie de verteller is. Daarnaast is er de Knibbel/Knabbel Tocht, die ook door de stad voert en waarbij de kinderen een volle picknickmand kunnen verzamelen.

Wie een vakantiehuis Hasselt boekt, heeft alle vrijheid ook 's avonds nog op stap te gaan. De nieuwste films worden vertoond in Kinepolis maar u kunt natuurlijk ook naar een van de vele bars, café's en clubs gaan. In de tweede helft van augustus vindt het jaarlijkse festival Pukkelpop plaats, op korte afstand van uw vakantiehuis Hasselt. Een vakantiehuis of vakantiewoning in Hasselt boeken is zeker een aanrader, want voor iedereen in het gezin er genoeg te beleven.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag