Vakantiehuis Bastenaken – Historische overblijfselene bewonderen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bastenaken – Historische overblijfselene bewonderen - EuroRelais

Vakantiehuis Bastenaken – Historische overblijfselene bewonderen

Bastogne
Om het even wanneer
Gasten
Bastogne
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bastogne

Huis Bastenaken
17 jun. - 24 jun.
-19%
€224
€182 per nacht
Huis 345 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.2
"Goed" (1 beoordeling)
Bastenaken, Luxemburg, België
Gratis annulering
Begin met boeken
Cottage Bastenaken
13 sep. - 20 sep.
-21%
€111
€88 per nacht
Cottage ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (400 beoordelingen)
Bastenaken, Luxemburg, België
Gratis annulering
Begin met boeken
Huis Bastenaken
14 jun. - 21 jun.
-22%
€98
€76 per nacht
Huis 250 m² ∙ 11 gasten ∙ 5 slaapkamers
4.3
"Goed" (191 beoordelingen)
Bastenaken, Luxemburg, België
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een vakantiewoning Bastenaken zal u zeker bevallen! Bastenaken ligt op de kruising van de Maas- en Rijnvallei. Zeer bekend is de stad door de jaarlijkse wielerklassieker: Luik-Bastenaken-Luik. Een stad met 15.000 voornamelijk Frans sprekende inwoners die vol met historische overblijfselen in een prachtige natuurlijke omgeving van de Ardennen. Uw vakantiehuis Bastenaken is omgeven van kabbelende riviertjes, weidse uitzichten in afwisselend glooiend landschap en steile kliffen met rotsformaties waardoor u, uw kinderen en uw huisdieren zeker een prettige tijd zullen beleven.

Bastenaken, een stad voor herinneringen

De sporen van de Tweede Wereldoorlog zijn nog duidelijk zichtbaar. Met de auto kunt u vanuit uw vakantiehuis Bastenaken bijvoorbeeld route 5 volgen. Deze ontdekkingsroute met de naam "De Slag om de Ardennen" brengt u langs alle gedenkwaardige historische overblijfselen.

Een bezoek aan de Sint-Pieterskerk mag ook zeker niet op uw lijstje ontbreken tijdens uw veblijf in een vakantiewoning Bastenaken. Net als aan de Sherman-tank, welke u op het Hoofdplein van de stad vindt. Of wat dacht u van het Bastogne War Museum, gelegen op de heuvel van Mardasson, ongeveer drie kilometer buiten de stad.

Interessante plaatsen in de omgeving

Als u alles in de directe omgeving van uw vakantiewoning Bastenaken hebt gezien, kunt u probleemloos iets verder reizen en de omgeving verkennen. Naar Luxemburg kunt u zelfs lopen, Bastenaken ligt namelijk direct aan de grens, maar ook kleine plaatsen zoals Dinant en Aarlen hebben apparte charmes die u zeker moet hebben gezien.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag