Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Bouillon – Vakantie in de Ardennen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bouillon – Vakantie in de Ardennen - EuroRelais

Vakantiehuis Bouillon – Vakantie in de Ardennen

Bouillon
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bouillon

Huis Bouillon
5 jan. - 12 jan.
-33%
€75
€50 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.6
"Ruim voldoende" (70 beoordelingen)
Bouillon, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Chalet Bouillon
12 dec. - 19 dec.
-26%
€77
€57 per nacht
Chalet ∙ 5 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.0
"Goed" (241 beoordelingen)
Bouillon, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Bouillon
13 dec. - 20 dec.
-10%
€99
€89 per nacht
Huis ∙ 10 gasten ∙ 4 slaapkamers
Bouillon, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

In de Belgische Ardennen vindt u de gemeente Bouillon. De stad ligt aan de rivier Semois die in Aarlen ontspringt en door België kronkelt. Bouillon is in een van de meanders van de rivier gesticht waardoor bezoekers van een chalet Bouillon een prachtig uitzicht hebben.

Van dit uitzicht kunt u het beste genieten als u op de uitzichttoren Belvédère steigt. Deze staat in de stadskern op een steile helling namens Côte d'Auclin. Aan de voet van deze helling stroomt de Semois, die eventueel zelfs langs uw vakantiehuis Bouillon slingert. Vanaf het centrum kunt u ook al het symbool van de stad zien: het Kasteel van Bouillon dat uit de achtste eeuw stamt. Bijzonder om te zien is ook het Hotel de la Poste. In dit oude hotel overnachtte Napoleon in 1870. Vanuit uw vakantiehuis Bouillon kunt u bovendien naar bezienswaardigheden zoals het stadhuis en de Sint-Petrus en Pauluskerk wandelen. Wie liever een langere wandeling maakt, hoeft ook niet bezorgd te zijn. Met een chalet Bouillon verblijft u in de Ardennen waar u urenlang kunt wandelen. Bent u met kinderen op vakantie? Ga dan een dagje naar Parc animalier de Bouillon. In deze dierentuin lopen de meeste dieren vrij rond, alleen de gevaarlijkere dieren natuurlijk niet.

Ligging van Bouillon

Met een vakantiehuis Bouillon bent u onmiddelbaar naast de Franse grens. Een dagtrip naar het buurland is dus probleemloos mogelijk. Grote steden net over de grens zijn Charleville-Mézières en Reims. Omdat het vrij ver in het westen van België ligt, kunt u met een chalet Bouillon ook naar Luxemburg gaan. Hier of in Charleroi landt u bovendien, als u met het vliegtuig komt. Vanuit het zuiden van Nederland is de heenreis met de auto het eenvoudigst, vanuit Maastricht bent u er dan al binnen twee uur.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag