Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuizen in Manhay

Manhay
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 54 beschikbare accommodaties, gevonden op 4 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Manhay

Huis Manhay
Huis 420 m²
20 8
Manhay, Luxemburg, België
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €980
voor 1 week
Huis Manhay
Huis 170 m²
8 4
Manhay, Luxemburg, België
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €481
voor 1 week
Huis Manhay
Huis 500 m²
40 16
Manhay, Luxemburg, België
4,1 / 3
"Goed"
vanaf €411
voor 1 week
Bekijk alle deals

Tijdens een vakantie in Manhay komt u helemaal tot rust. Deze plaats ligt in de mooie en veelzijdige Belgische provincie Luxemburg te midden van de Ardennen vlakbij de Duitse grens. U geniet hier van een prachtige natuur; bossen, heide, riviertjes, beekjes en weilanden ontdekt u tijdens een midweek of weekend in Manhay.


Vakantiewoning in de natuur

Een heerlijke wandeling door de natuur, een fietstocht op de speciaal aangelegde paden of een uitje met het hele gezin? Het is allemaal mogelijk vanuit uw vakantiehuis of vakantiewoning in Belgie. Neem de kinderen mee naar het Chlorofyl Park. Dit recreatiepark heeft 9 hectare bos en hier volgt u een parcours met een doolhof, avontuurweg en een groot speelplein met diverse onderwerpen. Tijdens een korte vakantie in Manhay is het genieten voor jong en oud. Voor een uitstapje naar een andere stad of dorp is het plaatsje Durbuy een echte aanrader; dit een van de mooist bewaard gebleven stadjes van de Ardennen. De overige steden en dorpjes zijn verwoest tijdens het Ardennen Offensief in 1944-1955.

Vanuit uw vakantiehuis Durbuy maakt u kennis met middeleeuwse glorie, smalle keienstraatjes en oude gebouwen. Deze sfeervolle stad heeft u een hoop te bieden, geniet van restaurants, cafés en gezellige terrasjes. Een korte vakantie of lang weekend in de Ardennen laat u kennismaken met deze veelzijdige regio.

Alle vakantiehuizen in Manhay
image-tag