Mijn voorkeuren
Chalet Virton – Beroemd door de total zonsverduistering - EuroRelais base64Hash Chalet Virton – Beroemd door de total zonsverduistering - EuroRelais

Chalet Virton – Beroemd door de total zonsverduistering

Virton
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Virton

Huis Virton
5 jan. - 12 jan.
-8%
€94
€87 per nacht
Huis ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.1
"Goed" (52 beoordelingen)
Virton, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bungalow Virton
11 nov. - 18 nov.
-59%
€117
€48 per nacht
Bungalow ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
3.7
"Ruim voldoende" (2 beoordelingen)
Virton, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Huis Virton
16 jan. - 23 jan.
-7%
€119
€111 per nacht
Huis ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Virton, Luxemburg, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Virton werd populair in 1999 toen er een totale zonsverduistering plaats vond die alleen in Bouillon en Aarlen goed te zien was. Hoewel dit sindsdien niet meer heeft plaatsgevonden, zijn er nog genoeg andere redenen voor een vakantiehuis Virton. De plaats ligt in het zuidoosten van België aan de grens met Frankrijk. Hoewel hier geen strandvakantie mogelijk is, bent u immers dichtbij de Ardennen die uitnodigen heerlijke wandelingen te maken.

Musea van Virton

In de omgeving van uw chalet Virton zult u veel musea vinden die veel over de regio tonen. Montauban is een combinatie uit museum en park, nadat u belangrijke Galloromaanse reliëfs hebt bewondert, kunt u in de middag door het park wandelen waar u ruïnes van de Romeinse muur ziet. Voordat u terug gaat naar uw vakantiehuis Virton kunt u ook nog naar het Musée Baillet-Latour waar u meer over de geschiedenis van het lokale kasteel te weten komt.

Tot slot is Musée de Virton een prachtig dagje uit voor iedereen die meer over de stad wil weten. Het museum is gevestigd in een voormalig klooster en toont de bezoeker een grote verscheidenheid aan stukken uit verschillende epochen. De boven genoemde musea rond uw chalet Virton vormen samen een belangrijke museumgroep namens Musées Gaumais.

In de omgeving van Virton

Een vakantiehuis Virton is niet alleen leuk om de stad zelf te verkennen, u kunt het ook als uitvalbasis voor spannende dagtrips gebruiken. Een stedentrip naar Luxemburg is vanuit uw chalet Virton goed te doen, en ook Duitse steden zoals Trier en Saarbrücken zijn goed bereikbaar. Veel toeristen rusten ook een middag uit in Verton, voordat de reis door gaat naar het skigebied Vosges.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag