Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht - EuroRelais

Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht

Dinant
Om het even wanneer
Gasten
Dinant
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Dinant

Cottage Dinant
23 aug. - 30 aug.
-24%
€195
€147 per nacht
Cottage 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (128 beoordelingen)
Dinant, Namen, België
Gratis annulering
Boek nu
Huis Dinant
23 aug. - 30 aug.
-23%
€146
€113 per nacht
Huis 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (158 beoordelingen)
Dinant, Namen, België
Gratis annulering
Boek nu
Cottage Dinant
5 jul. - 12 jul.
€164 per nacht
Cottage 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Dinant, Namen, België
Boek nu
Bekijk alle deals

Uw vakantiehuis Dinant bevindt zich in een romantisch en oud stadje aan de Maas, slechts een paar kilometer van de Franse grens vandaan. De stad ligt tussen een steile rotswand en een rivier in en biedt daardoor vele verschillende activiteiten. Zo kunt u Dinant vanaf het water met een rondvaartboot bekijken of eens een kijkje nemen in de grot 'la Merveilleuse', die op korte afstand van uw chalet Dinant ligt. De grot staat bekend als een van de mooiste van België. Een erg opvallend bouwwerk is de citadel van Dinant, een groot verdedigingsbouwwerk bovenop de rotsformatie. Mocht u een bezoek willen brengen aan de citadel, dan kunt u ervoor kiezen om 408 traptreden op te lopen of te genieten van het uitzicht en de kabelbaan te kiezen.

Cultuur snuiven in Dinant en omgeving

Ook vlakbij uw vakantiehuis Dinant vindt u Maison Leffe, waar u een rondleiding kunt volgen door het museum van het gelijknamige Leffe bier. Natuurlijk kunt u aan het einde van de rondleiding een van de biertjes proeven. In de omgeving van uw chalet Dinant vindt u ook de Abdij van Maredsous waar het gelijknamige bier eveneens te vinden is. Ook de tuinen van Annevoie zijn een bezoek waard, dit zijn prachtige kasteeltuinen waar u samen kunt genieten van een romantische picknick of een mooie wandeling kunt maken. Uitgebreidere wandelingen, ook met de hond, kunt u in het nationaal park Ardennen maken, dat eenvoudig vanuit uw vakantiehuis Dinant te bereiken is.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag