Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht - EuroRelais

Vakantiehuis Dinant – Bier proeven met prachtig uitzicht

Dinant
Om het even wanneer
Gasten
Dinant
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Dinant

Cottage Dinant
1 mrt. - 8 mrt.
-18%
€152
€124 per nacht
Cottage 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.6
"Zeer goed" (113 beoordelingen)
Dinant, Namen, België
Begin met boeken
Huis Dinant
29 feb. - 7 mrt.
-6%
€109
€102 per nacht
Huis 100 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.5
"Zeer goed" (145 beoordelingen)
Dinant, Namen, België
Begin met boeken
Accommodatie Dinant
23 mrt. - 30 mrt.
-51%
€315
€154 per nacht
Accommodatie ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Dinant, Namen, België
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Uw vakantiehuis Dinant bevindt zich in een romantisch en oud stadje aan de Maas, slechts een paar kilometer van de Franse grens vandaan. De stad ligt tussen een steile rotswand en een rivier in en biedt daardoor vele verschillende activiteiten. Zo kunt u Dinant vanaf het water met een rondvaartboot bekijken of eens een kijkje nemen in de grot 'la Merveilleuse', die op korte afstand van uw chalet Dinant ligt. De grot staat bekend als een van de mooiste van België. Een erg opvallend bouwwerk is de citadel van Dinant, een groot verdedigingsbouwwerk bovenop de rotsformatie. Mocht u een bezoek willen brengen aan de citadel, dan kunt u ervoor kiezen om 408 traptreden op te lopen of te genieten van het uitzicht en de kabelbaan te kiezen.

Cultuur snuiven in Dinant en omgeving

Ook vlakbij uw vakantiehuis Dinant vindt u Maison Leffe, waar u een rondleiding kunt volgen door het museum van het gelijknamige Leffe bier. Natuurlijk kunt u aan het einde van de rondleiding een van de biertjes proeven. In de omgeving van uw chalet Dinant vindt u ook de Abdij van Maredsous waar het gelijknamige bier eveneens te vinden is. Ook de tuinen van Annevoie zijn een bezoek waard, dit zijn prachtige kasteeltuinen waar u samen kunt genieten van een romantische picknick of een mooie wandeling kunt maken. Uitgebreidere wandelingen, ook met de hond, kunt u in het nationaal park Ardennen maken, dat eenvoudig vanuit uw vakantiehuis Dinant te bereiken is.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag