Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!
Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Oostende – Uitwaaien aan de Belgische kust - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Oostende – Uitwaaien aan de Belgische kust - EuroRelais

Vakantiehuis Oostende – Uitwaaien aan de Belgische kust

Oostende
Om het even wanneer
Gasten
Vind 385 beschikbare aanbiedingen, van 5 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Oostende

Appartement Oostende
€117 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
4.8/5.0 "Uitstekend"
(11 beoordelingen)
Oostende, West-Vlaanderen, België
Details
Belvilla
Bekijk aanbieding
Appartement Oostende
€125 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oostende, West-Vlaanderen, België
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Appartement Oostende
€125 per nacht
Appartement ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Oostende, West-Vlaanderen, België
Details
HomeToGo
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Oostende is 35 km van de Nederlandse grens verwijderd. Met de auto of met de trein bent u dan ook snel bij uw vakantiewoning Oostende. De badplaats heeft een fantastisch zandstrand en een idyllisch haventje aan een inham van de Noordzee. Hier bent u op vakantie, maar toch ook een beetje thuis - in Oostende wordt namelijk gewoon Nederlands gesproken. Met een vakantiewoning Oostende kunt u vooral genieten van lange wandelingen door de duinen of over de promenade.

De citypass

Bij de VVV kunt u een citypass aanschaffen waarmee u toegang heeft tot veel activiteiten. Vanuit uw vakantiehuis Oostende kunt u dan bijvoorbeeld zonder bijkomende kosten het Noordzee aquarium bezoeken en alle musea. Bezoekt u vooral het Middeleeuwse vissersdorp Walraversijde. De vissershuisjes in dit openluchtmuseum zijn zoveel mogelijk gereconstrueerd uit origineel, historisch bouwmateriaal.

De Marvin Gaye audio tour

Een van de allergrootste monsterhits aller tijden is ontstaan in Oostende. Een vakantiehuis Oostende had de Amerikaan Marvin Gaye niet toen hij hier op Valentijnsdag 1981 aankwam. Hij was op de vlucht voor de roem die hem in zijn thuisland geen ruimte meer gaf voor zijn creativiteit. Bij een Vlaams gastgezin kwam hij tot rust en componeerde hij verschillende songs. Met een vakantiehuis Oostende kunt u aan de tour deelnemen, die u langs alle sleutelplekken leidt die destijds belangrijk waren voor de zanger. Ook zijn er authentieke archiefbeelden te zien tijdens de tour.

Alle 385 accommodaties tonen
image-tag