De mooiste vakantiehuizen 
in Bogø - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Bogø - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Bogø

Bogø
Om het even wanneer
Gasten
Bogø
Om het even wanneer
Gasten
Als u graag naar Denemarken op vakantie gaat, neemt u dan eens een kijkje bij onze vakantiehuizen op het eiland Bogo. Dit is een Deens eiland, het ligt in de Oostzee en het heeft een verbinding met de eilanden Fano en Mon. Een vakantie Bogo is beslist de moeite waard.Vakantie Deens eilandEen vakantiehuis op dit eiland, garandeert u rust en ruimte maar ook de mogelijkheid om leuke uitstapjes te maken. Zo kunt u aan de kust met witte rotsen heerlijk uitwaaien of op de fiets het eiland verkennen.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bogø

Huis Bogø
28 sep. - 5 okt.
-20%
€50
€40 per nacht
Huis 73 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bogø, Bogø By, Denemarken
Boek nu
Huis Bogø
4 jan. - 11 jan.
-38%
€79
€49 per nacht
Huis 65 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Bogø, Bogø By, Denemarken
Boek nu
Huis Bogø
3 nov. - 10 nov.
-9%
€43
€40 per nacht
Huis 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Bogø, Bogø By, Denemarken
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Bogø

Vakantiehuizen Bogo

Als u graag naar Denemarken op vakantie gaat, neemt u dan eens een kijkje bij onze vakantiehuizen op het eiland Bogo. Dit is een Deens eiland, het ligt in de Oostzee en het heeft een verbinding met de eilanden Fano en Mon. Een vakantie Bogo is beslist de moeite waard.

Vakantie Deens eiland

Een vakantiehuis op dit eiland, garandeert u rust en ruimte maar ook de mogelijkheid om leuke uitstapjes te maken. Zo kunt u aan de kust met witte rotsen heerlijk uitwaaien of op de fiets het eiland verkennen. Maar ook paardrijden, vissen, surfen en wandelen behoren tot de mogelijkheden. Een tochtje door Bogo neemt u mee naar de haven en vergeet ook niet de Bogo Mill te bezoeken. Deze windmolen is geplaatst op de heuvel en hier kunt u zien hoe windenergie wordt gebruikt om graan in meel te transformeren. En wat dacht u van een bezoek aan de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen In een uur bent u in deze prachtige stad en kunt u onder meer de gezellige haven, Nyhavn, het Rosenborg Slot, het Stadhuis en de Carlsberg brouwerij bezoeken. Als de kids gezellig mee zijn op vakantie, dan is het een aanrader om het Tivoli pretpark te bezoeken. Dit pretpark ligt midden in het centrum van Kopenhagen en het telt zo’n 25 attracties, waarvan 5 achtbanen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag