Vakantiehuis Kopenhagen - de gezelligste stad van Denemarken - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Kopenhagen - de gezelligste stad van Denemarken - EuroRelais

Vakantiehuis Kopenhagen - de gezelligste stad van Denemarken

Kopenhagen
Om het even wanneer
Gasten
Kopenhagen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Kopenhagen

Appartement Kopenhagen
20 apr. - 27 apr.
€172 per nacht
Appartement 45 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Kopenhagen, København, Denemarken
Begin met boeken
Appartement Kopenhagen
19 okt. - 26 okt.
€129 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Kopenhagen, København, Denemarken
Begin met boeken
Appartement Kopenhagen
15 jun. - 22 jun.
€125 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Kopenhagen, København, Denemarken
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Wanneer uw op vakantie naar Scandinavië gaat, moet u zeker een vakantiehuis Kopenhagen overwegen. Een vakantiehuis in deze relatief kleine stad geeft u de kans de stad goed te leren kennen. Kopenhagen is de hoofdstad van Denemarken en ligt in het oosten van het eiland Seeland. De hoofdstad is een geschikte vakantiebestemming voor jong en oud, voor gezinnen en stellen.

Op stap in Kopenhagen

Als u met uw kinderen in een vakantiewoning Kopenhagen verblijft, ontkomt u er bijna niet aan om naar Tivoli te gaan. Dit attractiepark is een van de oudste van de wereld. Maak een ritje in de achtbaan Dæmonen of geniet van de concerten die in de zomermaanden gegeven worden. Ook een bezoekje aan de huidige residentie van de koningin van Denemarken mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in uw vakantiehuis Kopenhagen. Amalienborg bestaat uit vier paleizen die aan een plein gelegen zijn. Elke dag om 12:00 is er de wisseling van de wacht. Misschien spot u wel een van de leden van de koninklijke familie. Een van de bekendste toeristische bezienswaardigheden in Kopenhagen is het beeld van de kleine zeemeermin, van het sprookje van Hans Christian Andersen. Het beeld werd in 1913 op de rots geplaatst en bestaat dus al 100 jaar. Ieder jaar komen hier duizenden toeristen op af.

U kunt vanaf uw vakantiehuis Kopenhagen ook nog Zweden bezoeken. Sinds het jaar 2000 wordt de stad door de Sontburg verbonden met het Zweedse Malmö.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag