Vakantiehuis Heidelberg – Vakantie aan de kronkelende Neckar - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Heidelberg – Vakantie aan de kronkelende Neckar - EuroRelais

Vakantiehuis Heidelberg – Vakantie aan de kronkelende Neckar

Heidelberg
Om het even wanneer
Gasten
Heidelberg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Heidelberg

Huis Heidelberg
3 jun. - 10 jun.
-7%
€181
€168 per nacht
Huis 75 m² ∙ 5 gasten ∙ 1 slaapkamer
Heidelberg, Rhein-Neckar-Kreis, Duitsland
Begin met boeken
Accommodatie Heidelberg
15 aug. - 22 aug.
€124 per nacht
Accommodatie 42 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.9
"Ruim voldoende" (116 beoordelingen)
Heidelberg, Rhein-Neckar-Kreis, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Heidelberg
8 mrt. - 15 mrt.
€83 per nacht
Appartement 75 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Heidelberg, Rhein-Neckar-Kreis, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

In Heidelberg is alles dichtbij, vanaf uw vakantiehuis Heidelberg kunt u dus bijna alles te voet bereiken. U heeft een prachtig uitzicht over de pittoreske stad aan de Neckar vanaf de Heiligenberg of de Philosophenweg. Het valt vooral op dat er overal kleine kerktorens te zien zijn. In de stad staan namelijk veel historische gebouwen. Het Karlstor en het Rathaus zijn er maar twee van. Met een vakantiewoning Heidelberg moet u ook de kerken Heiliggeistkirche en Providenzkirche bekijken, twee van de zeven kerken en kloosters in Heidelberg. Van het Stephanskloster is alleen nog maar een ruïne over. Met kinderen klinkt dit allemaal niet zo spannend, gelukkig kunt u met uw gezin een dagje naar Zoo Heidelberg gaan, waar iedereen plezier aan zal hebben of een dagje uitgaan in het attractiepark Märchenparadies. Aan de oever van de Neckar kunt u heerlijk wandelen of met de kleintjes de hele dag in het park Neckarwiese spelen. Vanaf Heidelberg bent u ook zo in Frankrijk, een vakantiehuisje Heidelberg is dus ook een prima mogelijkheid om een tussenstop te nemen. Stedentrips naar andere plaatsen in de buurt zoals Karlsruhe en Stuttgart zijn ook met openbaar vervoer goed te doen.

Musea in Heidelberg

De culturele stad heeft een groot aantal musea die tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Heidelberg zeker een bezoek waard zijn. Het Kasteel van Heidelberg en het Deutsche Apotheken-Museum staan bovenaan de lijst. Loop ook eens vanaf uw vakantiehuis Heidelberg het Völkerkundemuseum binnen of bekijk de collectie van het Verpackungsmuseum. Wie nog steeds niet genoeg heeft gezien kan dan altijd nog naar de Prinzhorn-Sammlung of Carl Bosch Museum gaan.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag