Vakantiehuis Stuttgart – Op vakantie in de geboortestad van Schiller, Hegel en Mercedes-Benz - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Stuttgart – Op vakantie in de geboortestad van Schiller, Hegel en Mercedes-Benz - EuroRelais

Vakantiehuis Stuttgart – Op vakantie in de geboortestad van Schiller, Hegel en Mercedes-Benz

Stuttgart
Om het even wanneer
Gasten
Stuttgart
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Stuttgart

Appartement Stuttgart
20 jul. - 27 jul.
€169 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.1
"Goed" (13 beoordelingen)
Stuttgart, Baden-Württemberg, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Stuttgart
4 jan. - 11 jan.
€88 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 3 gasten ∙ 2 slaapkamers
Stuttgart, Baden-Württemberg, Duitsland
Begin met boeken
Huis Stuttgart
28 dec. - 4 jan.
-51%
€296
€144 per nacht
Huis 77 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Stuttgart, Baden-Württemberg, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Architectuur, kunst en cultuur; drie punten waarom de hoofdstad van Baden-Wuerttemberg bekend staat en de voornaamste redenen om een vakantiehuis Stuttgart te boeken. Schiller en Mörike zijn hier bijvoorbeeld geboren en hebben hun sporen achter gelaten. Het geboortehuis van Schiller in Marbach aan de Neckar kan worden bezichtigt, er is een Schiller-Nationalmuseum en in het Hegel-Haus waar Georg Wilhelm Friedrich Hegel is geboren, wordt het leven van de filosoof getoond. Met een vakantiehuis Stuttgart kunt u natuurlijk ook musea bezoeken die kunsttentoonstellingen hebben zoals de Staatsgalerie Stuttgart, het Kunstmuseum Stuttgart en het Landesmuseum van Baden-Wuerttemberg. Een vakantiewoning Stuttgart biedt bovendien de mogelijkheid meer over de wijnregio te weten te komen. In het Weingut der Stadt Stuttgart kunt u de wijnkelder bekijken en wijn proeven.

Wie liever niet de hele dag in een museum doorbrengt kan verschillende gebouwen bezichtigen of een dagje naar het Zwarte Woud gaan, waar u prima kunt wandelen. Tijdens uw verblijf in een vakantiewoning Stuttgart heeft u tijd Schloss Solitude in het westen of het Alte Schloss Stuttgart in het zuiden te bekijken. Nog meer interessante architectuur hebben bijvoorbeeld de Opera van Stuttgart, de boven genoemde musea en het Mercedes-Benz Museum. Als u uw kinderen heeft meegenomen naar uw vakantiehuis Stuttgart, zijn er verschillende mogelijkheden om ze in een goed humeur te houden. U kunt naar de Zoologisch-botanischer Garten Wilhelmina gaan, het enige park dat dierentuin en park verenigt. In het Naturkundemuseum Am Löwentor kunnen kinderen dino's en andere spannende dieren uit het verleden zien.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag