Vakantiewoningen Augsburg – Traditioneel Beieren beleven - EuroRelais base64Hash Vakantiewoningen Augsburg – Traditioneel Beieren beleven - EuroRelais

Vakantiewoningen Augsburg – Traditioneel Beieren beleven

Augsburg
Om het even wanneer
Gasten
Augsburg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Augsburg

Appartement Augsburg
21 dec. - 28 dec.
€225 per nacht
Appartement 90 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
Augsburg, Zwaben, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Augsburg
6 jul. - 13 jul.
€142 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.7
"Zeer goed" (3 beoordelingen)
Augsburg, Zwaben, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Augsburg
9 nov. - 16 nov.
€276 per nacht
Appartement 70 m² ∙ 6 gasten ∙ 4 slaapkamers
Augsburg, Zwaben, Duitsland
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Augsburg ligt in de deelstaat Beieren in Zuid-Duitsland. Met een vakantiewoning Augsburg zullen uw benen veel te doen hebben, in de talloze parken en bossen kunt u namelijk naar hartenlust wandelen. In de Botanischer Garten Augsburg bloeien rond 3000 plantensoorten en hebben de tuinen verschillende thema's. In een van de elf parken zoals de Siebentischanlagen en Altstadtring kunt u genieten van goed onderhouden wandelpaden. Wie liever meer natuur heeft kan in het stadsbos van Augsburg lekker wandelen, joggen of fietsen. Als u uw hond heeft meegenomen naar uw vakantiehuis Augsburg kunt u hem hier gerust uit laten. Met kinderen is het leuker om naar de dierentuin van Augsburg te gaan: Zoo Augsburg. Een verblijf in een vakantiehuis Augsburg is de perfecte gelegenheid de dierentuin met meer dan 200 diersoorten te bezoeken. Als u met de auto bent gekomen of daar een auto huurt, bent u ook zo bij het Bodenmeer, waar u een heerlijke duik kunt nemen.

Bezienswaardigheden

Het symbool van Augsburg is het stadhuis Augsburger Rathaus en de klokkentoren Perlachturm. Vanaf de toren die 70 meter hoog is, heeft u bovendien een goed uitzicht over de binnenstad. Met een vakantiewoning Augsburg moet u ook naar de Goldene Saal lopen. De naam stamt van de talrijke gouden ornamenten waarmee de zaal is versierd. Tot slot biedt een vakantiewoning Augsburg de mogelijkheid tijdens de vakantie de oudste sociale wijk ter wereld te zien. De Fuggerei is een wijk die door de bankier Jakob Fugger werd opgericht voor arme burgers uit Augsburg.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag