Vakantiehuis Bremen - beleef Bremen - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bremen - beleef Bremen - EuroRelais

Vakantiehuis Bremen - beleef Bremen

Bremen
Om het even wanneer
Gasten
Bremen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bremen

Appartement Bremen-Süd
2 nov. - 9 nov.
-24%
€111
€85 per nacht
Appartement 46 m² ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Bremen-Süd, Bremen-Hemelingen, Bremen
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Bremen-Ost
8 jun. - 15 jun.
€127 per nacht
Appartement 92 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Bremen-Ost, Blockland, Bremen
Gratis annulering
Begin met boeken
Appartement Bremen-Ost
22 jun. - 29 jun.
-28%
€160
€116 per nacht
Appartement 50 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Bremen-Ost, Blockland, Bremen
Gratis annulering
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Een vakantie niet zo ver van huis kan ook leuk zijn. Neem bijvoorbeeld Bremen, dat samen met Bremerhaven Vrije Hansestadt Bremen vormt, de kleinste deelstaat van Duitsland. Bremen ligt aan de rivier de Wezer, waaraan de stad zeer waarschijnlijk zijn bestaan te danken heeft, omdat de stad zo bereikbaar was voor schepen. Nu wonen er 546.547 inwoners en is Bremen een leuke vakantiebestemming voor zowel toeristen uit Nederland als ook voor Duitsers zelf. Een vakantiehuis in Bremen huren is dan ook een uitstekend idee.

Het sprookje van Bremen

Wanneer u in uw vakantiewoning in Bremen zit, zult u vast een keer iets horen over de Bremer Stadsmuzikanten. Dit is een oud sprookje van de gebroeders Grimm dat gaat over een ezel, een hond, een kat en een haan die muzikanten worden. Vlakbij het Rathaus, dat ook de moeite waard is om te bekijken, staat er een beeld van de dieren. Wanneer u beide voorpoten van de ezel vastpakt, zou er een wens in vervulling gaan. U kunt het altijd proberen. Een ander symbool van de stad nabij uw vakantiehuis Bremen is het Rolandstandbeeld. Dit beeld staat voor de stedelijke vrijheid en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bremen bevat ook een aantal musea. Het Übersee-museum is een van de drukbezochtste musea van Duitsland en bevat tentoonstellingen over natuur, cultuur en handel in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Het Focke-museum gaat over de geschiedenis van Bremen. Vakantiehuizen in Bremen zijn er genoeg, dus maak een keuze en ga zelf op stap in de stad.

Een uitstapje naar de aangrenzende deelstaat Nedersaksen is ook zo gemaakt, aangezien Bremen midden in deze deelstaat ligt.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag