Vakantiehuizen en Vakantiewoningen huren bij EuroRelais!

Vakantiehuis Bremerhaven - vier vakantie in Noord-Duitsland

Bremerhaven
Om het even wanneer
2 gasten
Vergelijk 334 beschikbare accommodaties, gevonden op 6 websites
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bremerhaven

Appartement Bremerhaven
Appartement
2 1
Bremerhaven, Vrije Hanzestad Bremen, Duitsland
4,9 / 5
"Uitstekend"
vanaf €532
voor 1 week
Appartement Bremerhaven
Appartement
4 1
Bremerhaven, Vrije Hanzestad Bremen, Duitsland
4,6 / 4
"Zeer goed"
vanaf €709
voor 1 week
Appartement Bremerhaven
Appartement
4 1
Bremerhaven, Vrije Hanzestad Bremen, Duitsland
5,0 / 5
"Uitstekend"
vanaf €385
voor 1 week
Bekijk alle deals

Bremerhaven is een vrij nieuwe stad aan de Noordzee in het noorden van Duitsland. De stad is opgericht in 1827. De belangrijkste functie van de stad is de haven voor vracht en passagiers, maar er is ook grote scheepvaart en visserij. Deze plaats biedt veel mogelijkheden, zodat het zeer de moeite waard is om een vakantiehuis in Bremerhaven te huren.

Bezienswaardigheden in Bremerhaven

In het toeristische gebied Havenwelten, vlakbij uw vakantiewoning in Bremerhaven, kunt u genieten van fantastische attracties en een innovatieve wijze van kennisoverdracht. Voorbeelden hiervan zijn het Klimahaus Bremerhaven 8 °Ost, het Schiffahrtmuseum, de dierentuin bij de zee en het Deutsches Auswandererhaus, dat gaat over de emigratie van Duitsers naar de Verenigde Staten. De Havenwelten reikt tot aan de oever van de rivier de Geeste waar u het Historisch Museum en het Wencke-Dok, Duitslands oudste droogdok aantreft.

Vandaag de dag is de oude vissershaven gevuld met interessante bezienswaardigheden. U treft er een gezellige en levendige sfeer aan. Er is een constante drukte op de containerterminal, waar de grootste containerschepen ter wereld aanmeren en ook bij de autoterminal is er veel te zien. Gasten kunnen dit gebied alleen bezoeken met de HafenBus. Hiervoor kunt u van tevoren een kaartje kopen.

Vlakbij uw vakantiehuis in Bremerhaven zijn tal van leuke winkels en restaurants. Doordat deze plaats aan zee ligt, vindt u hier een groot aantal visrestaurants van goede kwaliteit. Vanwege de centrale ligging van uw accomodatie kunt u de stad met het openbaar vervoer, met de fiets en zelfs lopend bezoeken.

Alle vakantiehuizen in Bremerhaven
image-tag