Vakantiehuis Neurenberg - Vakantie in Beieren - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Neurenberg - Vakantie in Beieren - EuroRelais

Vakantiehuis Neurenberg - Vakantie in Beieren

Neurenberg
Om het even wanneer
Gasten
Neurenberg
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 1 partner
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Neurenberg

Appartement Neurenberg
14 jul. - 21 jul.
-50%
€186
€93 per nacht
Appartement 40 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (130 beoordelingen)
Neurenberg, Regierungsbezirk Mittelfranken, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Neurenberg
25 mei - 1 jun.
-29%
€119
€85 per nacht
Appartement 24 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.2
"Goed" (37 beoordelingen)
Neurenberg, Regierungsbezirk Mittelfranken, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Neurenberg
28 jun. - 5 jul.
€114 per nacht
Appartement 55 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
Neurenberg, Regierungsbezirk Mittelfranken, Duitsland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Neurenberg is een stad in het zuiden van Duitsland in de deelstaat Beieren. De stad heeft een geschiedenis die teruggaat tot het begin van de elfde eeuw. U zult in de omgeving van uw vakantiehuis in Neurenberg dan ook veel historische gebouwen zien. Verder is Neurenberg bekend door de processen die hier werden gehouden tegen de Nazi-kopstukken. Naar aanleiding van het 60-jarig jubileum van deze processen wordt hier elk jaar een mensenrechtenprijs uitgereikt, ten teken dat in Neurenberg mensenrechtenschendingen nooit meer mogen voorkomen.

Historie in Neurenberg

Een voorbeeld van een historisch gebouw is het Albrecht-Dürer-Haus. Hier woonde en werkte de Duitse kunstschilder Albrecht Dürer. Er is hier nu een museum waar bij u een rondleiding kunt volgen door onder andere zijn werkplaats en het leefgedeelte. U kunt ook vanuit uw vakantiewoning in Neurenberg het oude Rathaus te bezichtigen. Dat bevindt zich aan de rand van het centrale plein Marktplatz, waar ook een andere toeristische bezienswaardigheid te zien is, de Schöne Brunnen, een fontein uit de veertiende eeuw.

Musea

Met een van onze vakantiehuizen in Neurenberg zit u altijd wel dicht bij een museum. Ga bijvoorbeeld naar het Germanisches Nationalmuseum. Met meer dan een miljoen objecten is het grootste museum op het gebied van cultuurgeschiedenis van Duitsland. Een ander, heel bekend museum is het Speelgoedmuseum. De collectie bestaat uit speelgoed uit het recente verleden maar ook poppen uit de middeleeuwen.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag