De mooiste vakantiehuizen 
in Hunsrück - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Hunsrück - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Hunsrück

Hunsrück
Om het even wanneer
Gasten
Hunsrück
Om het even wanneer
Gasten
Het Hunsrück gebied is een laaggebergte dat voornamelijk gelegen is in het Duitse Rijnland-Palts. Dit gebied wordt letterlijk begrenst door vier rivieren: de Rijn, Moezel, Saar en Nahe. Deze rivieren maken het berglandschap van Hunsrück extra bijzonder. Ongerepte natuurHunsrück maakt deel uit van het Rijnlands Leisteenplateau, de berg de Erbeskopf bij het dorpje Thalfang is het hoogste punt met 818 meter. De bergen en kloofachtige dalen zijn dicht bebost met veelzijdige wandelpaden.
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Hunsrück

Huis Hunsrück
2 mrt. - 9 mrt.
€99 per nacht
Huis ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
Hunsrück, Külz, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Hunsrück
2 mrt. - 9 mrt.
-15%
€67
€57 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 3 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (23 beoordelingen)
Hunsrück, Külz, Duitsland
Begin met boeken
Appartement Hunsrück
2 mrt. - 9 mrt.
-15%
€67
€57 per nacht
Appartement 60 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (55 beoordelingen)
Hunsrück, Külz, Duitsland
Begin met boeken
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Hunsrück

Dit is een erg uitgestrekt gebied waar je niet snel mensen tegenkomt. Met een vakantiehuis Hunsrück hebt u het gevoel dat u alleen op de wereld in de prachtige natuur zit.

Bezienswaardigheden

De overweldigende en ongerepte natuur is de grootste bezienswaardigheid van Hunsrück. Dit zal de meeste indruk op u maken tijdens een vakantie in een vakantiewoning Hunsrück. In het landschap vindt u een aantal kastelen ruïnes zoals de ruïne van de waterburcht Baldenau. Ook zijn de dorpjes die gelegen zijn in dit gebied leuk om te bezoeken. Het zijn erg kleine plaatsjes maar met een gemoedelijk dorpachtig karakter dat de moeite waard is om te ontdekken. Één van de grotere plaatsjes is kirchberg. Dit dorp is leuk om wandelend te gaan verkennen, de kerk en de gebouwtjes in het centrum zijn opvallend en mooi.

Trier

De vakantiehuizen Hunsrück liggen erg centraal en naast de natuur in gaan is het ook mogelijk om steden te bezoeken. Een echte aanrader is de stad Trier! Deze stad is gemakkelijk bereikbaar vanuit uw vakantiehuis Hunsrück en ligt aan de Moezel. Het is een studentenstad met een gezellige uitstraling. Het is ook de stad van de wijnhandel, wat ook duidelijk zichtbaar is aan de vele verkooppunten en soorten wijn.
Een vakantie in één van de vakantiewoningen Hunsrück is ideaal voor de rustzoeker, wandelaar en voor een vakantie met kinderen. Ook uw kinderen zullen zich uitermate vermaken in dit gebied! De natuur is veelzijdig en de dorpjes en steden zijn fantastisch om te gaan verkennen! Een vakantiehuis Hunsrück staat garand voor een geweldige vakantie!

Alle vakantiehuizen in Hunsrück

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag