De mooiste vakantiehuizen 
in Lüneburger Heide - EuroRelais base64Hash De mooiste vakantiehuizen 
in Lüneburger Heide - EuroRelais

De mooiste vakantiehuizen in Lüneburger Heide

Lüneburger Heide
Om het even wanneer
Gasten
Lüneburger Heide
Om het even wanneer
Gasten
De Lüneburger Heide is een landschap van bossen, heide en heuvels en is gelegen tussen Hamburg, Bremen en Hannover in het noorden van Duitsland. Het heuvellandschap hebben als hoogste punt de 169 meter hoge Wilseder berg. Het grootste gedeelte van dit gebied is een natuur reservaat en strekt zich uit over meerdere Duitse districten. Een vakantiehuis Lüneburger Heide is een fantastische bestemming in een prachtige omgeving!
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen op de Lüneburger Heide

Appartement Ehlbeck
2 nov. - 9 nov.
-21%
€49
€39 per nacht
Appartement 95 m² ∙ 4 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.7
"Zeer goed" (15 beoordelingen)
Ehlbeck, Rehlingen, Duitsland
Boek nu
Huis Suhlendorf
5 apr. - 12 apr.
-18%
€87
€71 per nacht
Huis 77 m² ∙ 4 gasten ∙ 2 slaapkamers
4.1
"Goed" (29 beoordelingen)
Suhlendorf, Rosche, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Ober Ochtenhausen
16 nov. - 23 nov.
-35%
€83
€54 per nacht
Appartement 35 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.6
"Zeer goed" (44 beoordelingen)
Ober Ochtenhausen, Sandbostel, Duitsland
Boek nu
Bekijk alle deals

Genieten in een vakantiehuis in Lüneburger Heide

Het tijdens de ijstijd ontstaan en is zeker de moeite waard om tijdens een vakantie in een vakantiewoning Lüneburger Heide een bezoek te brengen aan dit indrukwekkende natuurgebied. Ook met kinderen is dit een fantastische omgeving om te gaan ontdekken! Er zijn volop mogelijkheden om dit park te verkennen; wandelend, fietsend en ter paard.

Steden

Één van de belangrijkste plaatsen in dit gebied is Lüneburg. Lüneburg is een gezellige stad met aparte architectuur. De stad heeft een levendige studentenpopulatie wat de sfeer erg gemoedelijk maakt. Het plein ‘Am Sande’ is het middelpunt en het oudste plein van het centrum. Hier vindt u gezellige terrasjes en prachtige gebouwen aan de zijkanten. Op een paar minuten lopen van het centrum bevindt zich het klooster Lüne dat de moeite waard is om te bezoeken! In dit klooster is ook een textielmuseum dat u kunt gaan bezoeken! De vakantiehuizen Lüneburger Heide zijn ideaal gelegen en zijn een perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes! Ook de historische stad Hamburg is binnen een klein uurtje bereikbaar. Dit is de belangrijkste havenstad en de op één na grootste stad van Duitsland. Der zijn talloze bezienswaardigheden waaronder de St. Michaeliskirche is dé kerk van deze stad en vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over Hamburg. Naast de historische monumenten heeft Hamburg ook natuur midden in de stad waar u kunt ontspannen zoals het recreatiegebied de Alstermeren en de botanische tuin Planten und Blomen. Bremen en Hannover zijn ook goed bereikbaar en de moeite waard om te gaan bezoeken!

De Vakantiewoningen Lüneburger Heide zijn geweldig gesitueerd waardoor u van een veelzijdige vakantie kunt genieten! De rustzoeker, de sportieveling, maar ook de stedenliefhebber kan in een vakantiehuis Lüneburger Heide zijn hart ophalen!

Alle vakantiehuizen in Lüneburger Heide

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag