Vakantiehuis Bad Bentheim - prachtig kuuroord - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Bad Bentheim - prachtig kuuroord - EuroRelais

Vakantiehuis Bad Bentheim - prachtig kuuroord

Bad Bentheim
Om het even wanneer
Gasten
Bad Bentheim
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 3 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Bad Bentheim

Villa Bad Bentheim
22 nov. - 29 nov.
-18%
€92
€75 per nacht
Villa 98 m² ∙ 6 gasten ∙ 3 slaapkamers
3.9
"Ruim voldoende" (35 beoordelingen)
Bad Bentheim, Landkreis Grafschaft Bentheim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Villa Bad Bentheim
29 nov. - 6 dec.
-18%
€91
€75 per nacht
Villa 112 m² ∙ 9 gasten ∙ 4 slaapkamers
4.2
"Goed" (47 beoordelingen)
Bad Bentheim, Landkreis Grafschaft Bentheim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Huis Bad Bentheim
18 nov. - 25 nov.
-19%
€119
€97 per nacht
Huis 114 m² ∙ 9 gasten ∙ 4 slaapkamers
Bad Bentheim, Landkreis Grafschaft Bentheim, Duitsland
Gratis annulering
Boek nu
Bekijk alle deals

Bad Bentheim is een stad in Duitsland gelegen in de deelstaat Neder-Saksen. Het ligt net over de grens bij Oldenzaal. Vroeger heette deze stad alleen Bentheim, maar vanwege de geneeskrachtige zoutwater- en zwavelbronnen is er in 1979 het woord Bad voor gezet, wat niets minder betekent dan kuuroord. Bad Bentheim is tegenwoordig een erkend ‘heilbad’ Vanuit uw vakantiewoning Bad Bentheim kunt u een bezoekje brengen aan deze heilzame bronnen. Een heerlijk ontspannen begin van uw vakantie!

 

Vakantiehuizen in de buurt van Kasteel Bentheim

Zeker niet minder bekend dan de heilzame bronnen van Bad Bentheim is het kasteel Bentheim. Het is gebouwd omstreeks 1020. Ver buiten de stad ziet u dit indrukwekkende kasteel al boven de huizen uit toornen. Deze imposante burcht die uit zandsteen is opgetrokken bevindt zich midden in de stad. Het kasteel wordt nog steeds bewoond maar enkele historische ruimtes zijn toegankelijk gesteld voor het publiek. U kunt een rondleiding volgen waarbij wordt ingegaan op de geschiedenis van de stad en zijn burcht. Deze rondleidingen zijn tevens in het Nederlands te volgen. Bij de burcht worden ook verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo kunnen uw kinderen bijvoorbeeld deel nemen aan een heus riddertoernooi.

 

Uitstapjes vanuit uw vakantiehuis Bad Bentheim

Vanuit uw vakantiehuis Bad Bentheim kunt u nog vele andere leuke uitstapjes maken. Zo leent de prachtige omgeving zich prima voor het maken van een flinke wandeling of fietstocht. U kunt bijvoorbeeld eens een kijkje gaan nemen bij het arboretum in het dorpje De Lutte in Twente. Of ga naar de dubbele watermolen Singraven in Denekamp.

 

Voor een accomodatie op een vakantiepark Bad Bentheim kunt u ook terecht bij EuroRelais. Bekijk het aanbod op onze website.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag