Vakantiehuis Düsseldorf – Op vakantie bij de buren - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Düsseldorf – Op vakantie bij de buren - EuroRelais

Vakantiehuis Düsseldorf – Op vakantie bij de buren

Düsseldorf
Om het even wanneer
Gasten
Düsseldorf
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 2 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Düsseldorf

Appartement Düsseldorf-Oberbilk
20 jul. - 27 jul.
-20%
€601
€481 per nacht
Appartement 168 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Düsseldorf-Oberbilk, Stadtbezirk 3, Düsseldorf
Boek nu
Appartement Düsseldorf-Golzheim
26 okt. - 2 nov.
-17%
€421
€348 per nacht
Appartement 100 m² ∙ 4 gasten ∙ 3 slaapkamers
Düsseldorf-Golzheim, Stadtbezirk 1, Düsseldorf
Gratis annulering
Boek nu
Accommodatie Düsseldorf-Friedrichstadt
20 jul. - 27 jul.
€109 per nacht
Accommodatie ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
3.6
"Ruim voldoende" (251 beoordelingen)
Düsseldorf-Friedrichstadt, Stadtbezirk 3, Düsseldorf
Boek nu
Bekijk alle deals

Een vakantiehuis Düsseldorf biedt vele voordelen. Overal in de stad is er wel wat te doen. Wie naar het theater wil, kan naar het Düsseldorfer Schauspielhaus gaan. Wie wil gaan shoppen, kan naar de Königsallee gaan. Wie musea wil bezoeken, kan kiezen uit vele mogelijkheden, bijvoorbeeld het Filmmuseum of de Kunsthalle Düsseldorf. Vanuit uw vakantiehuis Düsseldorf bent u ook snel in de Altstad, waar u meer dan 300 kroegen en discotheken kunt vinden. Altstad wordt dan ook de 'langste bar ter wereld' genoemd.

Düsseldorf is de hoofdstad van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en heeft 593.682 inwoners. De stad ligt bij de Nederrijn iets ten zuiden van het Roergebied. Ook is de reistijd naar Nederland niet zo lang; u kunt met de Eurobahn zonder over te stappen naar Venlo reizen.

Geschiedenis

In de Tweede Wereldoorlog vielen in 1940 de eerste bommen op Düsseldorf. Vele gebouwen raakten beschadigd en of werden tot de grond toe vernietigd. Ook veel bruggen, straten, rioleringen en dijken waren onbruikbaar geworden of helemaal vernietigd. In de loop der jaren hebben vele kerken zich vertegenwoordigd in Düsseldorf, bijvoorbeeld de Anglicaanse Kerk, de kerk van Engeland, vlakbij uw vakantiewoning Düsseldorf.

Wilt u liever naar een concert, dan moet u beslist naar de Tonhalle gaan. Dit is het belangrijkste concertgebouw van Düsseldorf. Per jaar zijn er meer dan 200 opvoeringen. Ook in de omgeving van uw vakantiehuis Düsseldorf zijn vele parken, dus als u een wandelaar bent, moet u zeker daar heen gaan.

Er zijn genoeg vakantiehuizen en vakantiewoningen in Düsseldorf, dus bekijk het aanbod en boek uw ideale vakantiewoning.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag