Mijn voorkeuren
Vakantiehuis Essen – Op vakantie in Duitsland - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Essen – Op vakantie in Duitsland - EuroRelais

Vakantiehuis Essen – Op vakantie in Duitsland

Essen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Essen

Herberg Essen
6 apr. - 13 apr.
-37%
€311
€195 per nacht
Herberg ∙ 8 gasten ∙ 4 slaapkamers
Essen, Regierungsbezirk Düsseldorf, Duitsland
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Essen
11 nov. - 18 nov.
€131 per nacht
Appartement ∙ 6 gasten ∙ 1 slaapkamer
Essen, Regierungsbezirk Düsseldorf, Duitsland
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Appartement Essen
11 mei - 18 mei
€69 per nacht
Appartement ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
Essen, Regierungsbezirk Düsseldorf, Duitsland
Gratis annulering
Details
Bookiply
Bekijk aanbieding
Bekijk aanbieding
Bekijk alle deals

Essen is de vierde grootste stad van de Duitse deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen. De stad heeft 570.000 inwoners en ligt in het centrum van het Roergebied. Essen is net als bijvoorbeeld Bonn een kreisfreie Stadt, wat betekent dat de stad niet bij een Landkreis hoort. Met een vakantiehuis Essen kunt u alle kanten op. De stad heeft dan wel geen historische binnenstad, deze is in de Tweede Oorlog verwoest, er zijn genoeg andere bezienswaardigheden.

Er op uit in Essen

Essen heeft veel hoge gebouwen. De bekendste daarvan is de RWE Turm van 127 meter. Ook staat in Essen het hoogdste stadhuis van Duitsland (106 meter). Als u met uw kinderen een tour met de bus door de stad maakt, kunt u ze van dichtbij aanschouwen. In de nabijheid van uw vakantiehuis Essen bevinden zich enkele parken. Het Grugapark is een aanrader voor de wandelaars. Het park is 65 hectare groot en er staan ook ongeveer 40 sculpturen. Van tijd tot tijd worden er ook concerten gegeven in het park. Voor kunstliefhebbers is er het Folkwang-museum, waar werken van onder anderen de Fransman Claude Monet te zien zijn. In de buurt van uw vakantiehuis Essen bevinden zich meer dan 700 warenhuizen en boetiekjes die aan ieders wens kunnen voldoen.

Avond in Essen

's Avonds kunt u dan heerlijk eten bij een van de vele restaurantjes in de buurt. U kunt ook naar een van de bioscopen gaan. Lichtburg Essen is de grootste bioscoop van Duitsland. Als u uw auto mee hebt, kunt u ook naar de Drive-In Autokino gaan.

Een vakantiewoning Essen maakt het u mogelijk al deze bijzondere bezienswaardigheden te bezoeken. Boek dus snel en eenvoudig bij EuroRelais.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag