Vakantiehuis Keulen – Een stad met een rijke geschiedenis - EuroRelais base64Hash Vakantiehuis Keulen – Een stad met een rijke geschiedenis - EuroRelais

Vakantiehuis Keulen – Een stad met een rijke geschiedenis

Keulen
Om het even wanneer
Gasten
Keulen
Om het even wanneer
Gasten
Vind 15 beschikbare aanbiedingen, van 4 partners
LEES VERDER »
Keuze?
Meer dan 140.000 huizen
Kortingen?
Tot wel 50%!
Boeken?
Zo gepiept!
Betrouwbaar?
100.000 beoordelingen

Beste aanbiedingen in Keulen

Huis Roggendorf/Thenhoven
31 aug. - 7 sep.
€161 per nacht
Huis 110 m² ∙ 5 gasten ∙ 3 slaapkamers
Roggendorf/Thenhoven, Chorweiler, Keulen
Gratis annulering
Boek nu
Huis Langel
14 dec. - 21 dec.
€223 per nacht
Huis 80 m² ∙ 6 gasten ∙ 2 slaapkamers
Langel, Porz, Keulen
Gratis annulering
Boek nu
Appartement Köln-Deutz
29 jun. - 6 jul.
€95 per nacht
Appartement 47 m² ∙ 2 gasten ∙ 1 slaapkamer
4.4
"Goed" (13 beoordelingen)
Köln-Deutz, Innenstadt, Keulen
Boek nu
Bekijk alle deals

Met meer dan 1 miljoen inwoners is Keulen de grootste stad in de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen, meer nog dan de hoofdstad Düsseldorf. Keulen ligt niet ver van de grens met Nederland, ongeveer 85 kilometer. Een vakantiehuis Keulen biedt een goed startpunt voor uw vakantie Keulen. De stad is een echte cultuurstad en bovendien ook nog het centrum van de kunsthandel. U kunt uw ogen goed de kost geven, want Keulen staat ook nog bekend om zijn architecturale erfgoed. Keulen heeft een lange geschiedenis. Al in de middeleeuwen was de stad al belangrijk in de politiek en in de kerk. In de Romeinse Tijd werd de nederzetting Oppidum Ubiorum genoemd en groeide het uit tot een grote stad. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden veel gebouwen in het centrum verwoest. De bekende Dom werd 14 keer geraakt, maar werd later hersteld en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Vakantie in Keulen

Wie denkt dat Keulen een grote stad is zonder parken, heeft het mis. Overal in de stad en in de buurt van uw vakantiewoning Keulen bevinden zich parken, waar u wandelingen kunt maken. Bezoek vooral het Beethovenpark, 40,4 hectare groot. Wanneer u met uw kinderen op vakantie bent, kunt u naar de Kölner Zoo gaan, een grote dierentuin die vooral bekend staat om zijn olifantenterrein. Vanuit uw vakantiehuis Keulen kunt ook gemakkelijk naar een van de vele musea in de stad gaan. Zoals eerder gezegd, is Keulen een belangrijke kunststad. Er zijn dan ook veel kunstmusea, zoals het Ludwig-museum, met een kunstcollectie uit de 20e eeuw, waaronder bekende werken van de Amerikaanse schilder Andy Warhol.

Alle 15 accommodaties tonen
image-tag